New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Lol... Volt 30 mp 25 yardot tenni a FG távig.Erre lepörgetik az órát
Grat. Bill is kiégett 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ez mi volt?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
southmiki
654
Gratula fől is adtuk ez se jellemző a csapatra 😕
több mint 4 éve
Booozik a közönség. Ezek sem igazi szurkolók.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Geci ez milyen playhívás? Ha nem akarunk játszani, akkor a faszért nem szóltok, megyek aludni
több mint 4 éve
Ez mi a faszom volt kedves McDaniels és Co....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Khm, 15 éveMinek foglalkozol vele? Bevallottan csak trollkodik. Engem Jakefaszom jobban idegesít, mert neki lehetne hozzáadott értéke, de csak faszkodik 10 éve állandóanÉn némítom szegény fogyatékost folyamatosan, így olyan ő nekem, mintha végre eljutott volna a nirvanába.Nem kaptam ott semmit... ott te voltál ez első aki Trollkodni kezdett...Mondja ezt a legnagyobb PARASZT. 😀 Saints meccsen is kaptad az ívet, nekem volt kellemetlen hogy mennyire megsemmisültél. (muhaha)Megjött a LEGNAGYOBB BALFASZ 😊Ennyi balfaszt egy helyen...Egyetértek, én is ezért szeretek Pats követőre járni. 😮
Wyatt
Cypress
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Burkus
Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ott a SACK!!!!
több mint 4 éve
southmiki
654
Jonesnak gyenge napja van, pontosabban sok neki Hill. Na most egy gyors interceptiont.Csak az a baj hogy mást nagyon nem tudsz ráálítani mert kb ő a leggyorsabb.
Burkus
több mint 4 éve
Baromira nem fekszik ennek a Pats defnek a sebesség. (Ehhez képest tulajdonképpen tisztességesen fogják amit lehet. Mondjuk nem tudom Mahomest mennyire zavarja a sérülés. Elég sok ziccert kihagy, másfelé néz, másfelé indul mint kéne...)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nálunk ez intentional grounding, csak szólok...Ha nincs mar a zsebben akkor ugye nem lehet az.
Wyatt
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Térdeljük le és akkor talán nem adjuk el a labdát...
Draft
több mint 4 éve
Csak 13 pont hátrány..Nyugi..😂
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Blk Fg ret TD please 😊Minden kívánságod így teljesüljön. 😀
ThundersNFL
gph.is/1ccWnzF
több mint 4 éve
szerencsére már nincs annyi időkérése a KC-nek, hogy megállítsanak a félidőig...
több mint 4 éve
Jonesnak gyenge napja van, pontosabban sok neki Hill. Na most egy gyors interceptiont.
több mint 4 éve
Na akkor futunk 2 szer aztán int....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Blk Fg ret TD please 😊
Draft
több mint 4 éve
pedig őrült nagy nyomás van Mahomes-on, de mégis megtalálja az üres embereit...Jól dolgozik a fala
NB2
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Gábor kispestrôl már vlsz nem pék, és gyereke sem született az elmúlt pár hétben vizsgázás alatt/közben/
több mint 4 éve
Ez a Maka is egy balfasz..😡Deal
kyobalu
Draft
több mint 4 éve
pedig őrült nagy nyomás van Mahomes-on, de mégis megtalálja az üres embereit...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Egy ítélet ide, egy oda. Zebra pepita.Mármint egy oda, egy oda, egy oda, egy oda, egy oda
peterk2005