New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
TD!NEM HISZEM EL NA MÉG 2 KÖRTÉT IDE
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Kevés kérdés lesz sajna.Kérdem költőien lesz ebből PO?Lesz. Az igazi kerdesek utana jonnek.
ThundersNFL
ulpianus
több mint 4 éve
Rúgjuk be a Danubiát
Draft
több mint 4 éve
srácok, egy random alapszakasz meccs miatt nem kell üvöltetni a hajókürtöket - ez már a pihenés a PO-ra 😀De ha a Falcons kikap, nem jelennek meg rögtön a Cypress-hez hasonló egyedek
amúgy meg üdv abban a világban, amit szezononként nagyjából 28 csapat szurkolói élnek át hétről-hétre.
shawnka
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Remek short field position. Remélem, egy blokkolt FG-t azért összehozunk belőle.
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Na ideje Bradynek valamit csinálni mert hozható lenne a meccs
több mint 4 éve
Na gyorsan bedobok 2 körte pálesztÉs akkor nyerünk?
ThundersNFL
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
srácok, egy random alapszakasz meccs miatt nem kell üvöltetni a hajókürtöket - ez már a pihenés a PO-ra 😀 amúgy meg üdv abban a világban, amit szezononként nagyjából 28 csapat szurkolói élnek át hétről-hétre.
több mint 4 éve
Meg egy frásztMondjuk szerintem elég sok habzó szájú ellen szurker várna itt ahogy látom a kardokba dolest a részetekről 😊Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊Itt vagyok/vagyunk csak magunkban anyázunk...
FLZOLI
ThundersNFL
FLZOLI
Draft
több mint 4 éve
Na gyorsan bedobok 2 körte páleszt
Draft
több mint 4 éve
Mondjuk szerintem elég sok habzó szájú ellen szurker várna itt ahogy látom a kardokba dolest a részetekről 😊Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊Itt vagyok/vagyunk csak magunkban anyázunk...
FLZOLI
ThundersNFL
több mint 4 éve
OPI-t nem kell fújni bazdmegNyugi már Wyatt..Fölösleges..
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊Óvatosan, mert mindjárt jön valamelyikük és közli, hogy ha kivennéd a fejed a seggedből, akkor elmondaná, hogy mennyire rosszul látod, de mivel hülye vagy nem alacsonyodik le a szintedre.
FLZOLI
több mint 4 éve
Én csak azt nem értem, hogy a fasznak jön ide valaki "trollkodni", meg kárörvendeni. Rengetek csapatot nem szeretek (nem csak az NFL-ben), és mégsem érzem a kéztetést hogy a szurkolóikat nettó basztassam. Főleg ha várhatóan idegesek, mert nem megy úgy a csapatnak..Most tudnak örömködni mert elmúlt tizen x évben nem tudtak csak citromba harapott képet vágni...
Kurva jó dolog tud lenni ez az eredménykövető, de sajna az ilyen dolgok annyira elbasszák..
jamaicababa
Draft
több mint 4 éve
Kérdem költőien lesz ebből PO?Lesz. Az igazi kerdesek utana jonnek.
ThundersNFL
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Jaja. Szerintem is teljesen felesleges megjegyzés volt.Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊Nem kell parasztnak lenni azért.
FLZOLI
zinedine5
több mint 4 éve
Csak zrika volt, nem kell mellre szívni.Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊Nem kell parasztnak lenni azért.
FLZOLI
zinedine5
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Kérdem költőien lesz ebből PO?Miami és a Bengalst ha nem hozzák akkor nem érdemlik meg, de lehet úgy is meglesz ha 3-ból 1 meccset hoznak innentől
ThundersNFL
több mint 4 éve
Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊Itt vagyok/vagyunk csak magunkban anyázunk...
FLZOLI
Draft
több mint 4 éve
Eltűntek a Pats drukkerek.... Csak nem masik örök kedvenc csapatot keresnek épp? 😊Nem kell parasztnak lenni azért.
FLZOLI