NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs
26
16
22:25, ARENA4
New England Patriots - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
3 órája
southmiki
654
Hat ez elég pocsék dobás volt,de ez a meccs nem Mayeen múlott.Fegyelmezetlen játékosok ,Töketlen játékhívások,Sz@r védelem. És ez kb az eddig meccseinek 80 %-ban. És nem látni a fejlődést az edzői stábban 😞
kolok1972
3 órája
Hat ez elég pocsék dobás volt,de ez a meccs nem Mayeen múlott.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 órája
FunHun
1 482
Kár érte
3 órája
nehezen értem, hogy minek kértünk időt, ha nem tudtunk egy normális -értsd minden száméra ugyanazt jelentő -játékot felrajzolni?
3 órája
Maye mit nézett?
3 órája
FunHun
1 482
Ez nálam nem dpi, fogták egymástKövethetetlen a bírói felfogás DPI/OPI, illegal touch stb vonatkozásában
NB2
3 órája
Ez nálam nem dpi, fogták egymást
3 órája
southmiki
654
Ha SB-t nyernének sztem nem is maradna Detroitba. A baj ahhoz hogy Mayer fejlődjön mindenképpen támadó felfogású HC kell . Nálam AVP messze nem az.Mayo pedig HC nak és DC nek se néz ki jól .Remélem az egész stáb megy év végén és elhoztuk Ben Johnsont a Lionsbol +egy Tee Higgins se lenne rossz ha Bengals nem tudja megtartani.Pont ezt fogom beírni a meccs után a Pats topicba, Ben Johnson bármit be kell ígérni, és van egy jó QB-ja
southmiki
Nomac
3 órája
Futottam volna
3 órája
Kérdeznem hogy egy 6 pontos vereség,az kevésbé L mint egy 9 pontos? Mert mintha ez lett volna a hozzáállás.te is tudod, hogy nem ez volt
kolok1972
3 órája
Kérdeznem hogy egy 6 pontos vereség,az kevésbé L mint egy 9 pontos? Mert mintha ez lett volna a hozzáállás.
3 órája
Remélem az egész stáb megy év végén és elhoztuk Ben Johnsont a Lionsbol +egy Tee Higgins se lenne rossz ha Bengals nem tudja megtartani.Pont ezt fogom beírni a meccs után a Pats topicba, Ben Johnson bármit be kell ígérni, és van egy jó QB-ja
southmiki
3 órája
southmiki
654
Mayo egy igazi beszari... Az esélyét is elveszi a W-nek... Ezek után mondja vki hogy nem a draft pozira hajt, más magyarázat nincs erreCsak a baj hogy kit hùzol 1/5.re falba kicsit luxus,cserére meg nem hiszem hogy alkalmas a stáb .
ParadSEC
3 órája
Remélem az egész stáb megy év végén és elhoztuk Ben Johnsont a Lionsbol +egy Tee Higgins se lenne rossz ha Bengals nem tudja megtartani.LOL
southmiki
3 órája
southmiki
654
Remélem az egész stáb megy év végén és elhoztuk Ben Johnsont a Lionsbol +egy Tee Higgins se lenne rossz ha Bengals nem tudja megtartani.
3 órája
Surtr
11
Semmi gond, D megállít, Maye meg csinál egy game winning TD-t
3 órája
Simán nyerhető meccsen kapunk kiEzzel a kijelentéssel csak azért bannek óvatosan,mert a Rams ha melegebb lenne a pite,tudna szerintem egy fokozattal feljebb váltani
NB2
3 órája
Mayo egy igazi beszari... Az esélyét is elveszi a W-nek... Ezek után mondja vki hogy nem a draft pozira hajt, más magyarázat nincs erre
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
3 órája
Nem tudom èn nem kóstolgatom 🥳Keserű faszom nincs?Édes faszomSzó szerint pontosan ugyanezt akartam en is írni….
zinedine5
kolok1972
ThundersNFL a Paraszt
3 órája
Simán nyerhető meccsen kapunk ki
3 órája
Keserű faszom nincs?Édes faszomSzó szerint pontosan ugyanezt akartam en is írni….
zinedine5
kolok1972
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 órája
Édes faszomSzó szerint pontosan ugyanezt akartam en is írni….
zinedine5