New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 9 éve
Fel tudjátok dolgozni, hogy nem Brady, hanem Garoppolo dob 3 Td-t az első negyedben? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
A 2. drive-ban már térdelnünk kellett volna... 😛Inkább Téged kérdezlekkerdezd meg a csapatodtolEgy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Boston
Adirotor
Boston

több mint 9 éve
"i wanna be like kevin" - god mode cheat
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
Inkább Téged kérdezlekkerdezd meg a csapatodtolEgy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Boston
Adirotor
Do your job
több mint 9 éve
kerdezd meg a csapatodtolEgy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Boston
több mint 9 éve
Egy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Do your job
több mint 9 éve
HeadSetGate kialakulóban...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
több mint 9 éve
Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
több mint 9 éve
itt még flash gordon sem segít
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 9 éve
Szerintem csalunk...
több mint 9 éve
Breaking news: Bradyt elcserélték Friscoba egy kondíciós 4. körös pickért és Anthony Davisért(RUTGERS!!!)
több mint 9 éve
Kösz! "Élvezd" csak ezt az egyoldalú meccset 😊Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást!
Csabee13
gdavid
Kitartás! Jó éjt!Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást.
Csabee13
danyly
több mint 9 éve
Szerintem ajánljatok meg BB-nek két elsőkörös picket Gerappáért jövőre 😊
több mint 9 éve
Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást
Csabee13
több mint 9 éve
Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást!
Csabee13
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást.
Csabee13
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
... hát ez már röhejes
több mint 9 éve
Pats out-gained the Dolphins 204-12 in the first quarter.Gyönyörű.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Blowout loss szaga van...
több mint 9 éve
Még szerelni sem tudunk. Egyre jobb.