New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 8 éve
Fel tudjátok dolgozni, hogy nem Brady, hanem Garoppolo dob 3 Td-t az első negyedben? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
A 2. drive-ban már térdelnünk kellett volna... 😛Inkább Téged kérdezlekkerdezd meg a csapatodtolEgy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Boston
Adirotor
Boston
több mint 8 éve
"i wanna be like kevin" - god mode cheat
több mint 8 éve
Inkább Téged kérdezlekkerdezd meg a csapatodtolEgy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Boston
Adirotor
Do your job
több mint 8 éve
kerdezd meg a csapatodtolEgy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Boston
több mint 8 éve
Egy negyed után hogy lehet alázni valakit segíts már légy szíves...legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam
Do your job
több mint 8 éve
HeadSetGate kialakulóban...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
több mint 8 éve
Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
több mint 8 éve
itt még flash gordon sem segít
több mint 8 éve
Szerintem csalunk...
több mint 8 éve
Breaking news: Bradyt elcserélték Friscoba egy kondíciós 4. körös pickért és Anthony Davisért(RUTGERS!!!)
több mint 8 éve
Kösz! "Élvezd" csak ezt az egyoldalú meccset 😊Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást!
Csabee13
gdavid
Kitartás! Jó éjt!Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást.
Csabee13
danyly
több mint 8 éve
Szerintem ajánljatok meg BB-nek két elsőkörös picket Gerappáért jövőre 😊
több mint 8 éve
Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást
Csabee13
több mint 8 éve
Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást!
Csabee13
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
Ha pontot csinálnak azt hiszem visszatérek egy könyvhöz...Jó olvasást.
Csabee13
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
... hát ez már röhejes
több mint 8 éve
Pats out-gained the Dolphins 204-12 in the first quarter.Gyönyörű.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Blowout loss szaga van...
több mint 8 éve
Még szerelni sem tudunk. Egyre jobb.