New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 8 éve
Egy új meccs kezdődik, meg tud e tartani 24 pont előnyt a DEF.
több mint 8 éve
Brissett is floridai gyerek. Segíthetne egy kicsit. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Kiváncsi leszek mi lesz ezek után. Persze most majd a futás megy ezerrel.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Demecs
645
Hát nem így kéne...Ez meg Gerappa sérülése 😕 Ennyire nem dőlt el.A múlt héten volt rá néhány példa, hogy mikor dől el egy mérkőzés... Nem egy negyed után.igen, de ez a miami.
Boston
Ventura
Burkus
több mint 8 éve
vaj' a new england harmadik számú irányítóját is hozzásegítjük impresszív statisztikához?
több mint 8 éve
Ez meg Gerappa sérülése 😕 Ennyire nem dőlt el.A múlt héten volt rá néhány példa, hogy mikor dől el egy mérkőzés... Nem egy negyed után.igen, de ez a miami.
Boston
Ventura
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Ne már baszod.
több mint 8 éve
A múlt héten volt rá néhány példa, hogy mikor dől el egy mérkőzés... Nem egy negyed után.igen, de ez a miami.
Boston
több mint 8 éve
valaki tud linkelni egy streamet? a 'watchnfl.live' oldal valahogy visszaugrott az első negyedre.Szar az oldal. Én is felvételt néztem. 😊
Ventura
több mint 8 éve
A múlt héten volt rá néhány példa, hogy mikor dől el egy mérkőzés... Nem egy negyed után.Pedig úgy néz ki sajna én is lehetnék. Nem ilyen meccsre számítottam. Sajnálom ilyenkor az ellenfelet, mikor ekkora zakóban van részük.Én már bedobnám ma törcsit. Alázás.Még szerencse, hogy nem Te vagy az edző.
Demecs
Boston
Demecs
Do your job
több mint 8 éve
valaki tud linkelni egy streamet? a 'watchnfl.live' oldal valahogy visszaugrott az első negyedre.www.firstrows.net/football/fri-miami-dolphins-new-england-patriots-netgdad5
Ventura
több mint 8 éve
Long nagyon bejött egyenlőre.
több mint 8 éve
Demecs
645
Pedig úgy néz ki sajna én is lehetnék. Nem ilyen meccsre számítottam. Sajnálom ilyenkor az ellenfelet, mikor ekkora zakóban van részük.Én már bedobnám ma törcsit. Alázás.Még szerencse, hogy nem Te vagy az edző.
Demecs
Boston
több mint 8 éve
valaki tud linkelni egy streamet? a 'watchnfl.live' oldal valahogy visszaugrott az első negyedre.
több mint 8 éve
Easy come, easy go...
több mint 8 éve
könnyen jött könnyen ment
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Kár érte, nagyon sima 3rd down conversion volt.
több mint 8 éve
vaj' miért érzem úy hogy garapoló jobb, mint tannehill? (.)_(.)
több mint 8 éve
Brady-t lassan eltradeli a Pats annyira megy JG-nek 😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Bocs, úgy a pontos.Fel tudjátok dolgozni, hogy nem Brady, hanem Garoppolo dob 3 Td-t az első negyedben? 😊félidőben, de igen
csi77
zinedine5
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Fel tudjátok dolgozni, hogy nem Brady, hanem Garoppolo dob 3 Td-t az első negyedben? 😊félidőben, de igen
csi77
több mint 8 éve
Én már bedobnám ma törcsit. Alázás.Még szerencse, hogy nem Te vagy az edző.
Demecs
Do your job
több mint 8 éve
Ez nem a Phinsre, hanem Goodellre és a ligára vonatkozott.legalább a fórumon nem próbálnátok alázni az ellenfelet, ha már a pályán.. tudjuk.Szerintem csalunk...De legalábbis azt fogják mondani. Nem műkődik a Phins rádiója, úgy tűnik. Akkor meg a Pats a bűnös...
LordTamas
Burkus
toam