New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Jah, hogy ne 0-ázzanak már rögtön az első héten.Szép volt Scobee!ezt a 3 pontot hozzáírhatnák a vasárnapi meccsetekhez
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
ki várta jónak a Steelers-t rajtad kívül? :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Összegzésem az első félidőre:Két jobbnak várt, de közepesnek tűnő csapat csatáján a kevésbé balfasz vezet simán.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Szép volt Scobee!ezt a 3 pontot hozzáírhatnák a vasárnapi meccsetekhez
iktriad
több mint 9 éve
Szép volt Scobee!
több mint 9 éve
FunHun
1 482
na de Scobee fiam...
több mint 9 éve
Nem is igaz. Philly nagy király az edzéseken. Dropokban.DHB ügyestradeljetek érte, mehet a depth chart tetejére
Jakehomer
Höri
több mint 9 éve
FunHun
1 482
Ouuuupsz... Ez nem Fletcheren múlott...
több mint 9 éve
DHB ügyestradeljetek érte, mehet a depth chart tetejére
Jakehomer
több mint 9 éve
Terdelj le es szertess!
több mint 9 éve
ezt most jól láttam, Scobee előtt utoljára 1970-ben hagyott ki egy Steelers rúgó 2 FG-t egy meccsen?a Jeff Reed Hagyaték!
Kampman
több mint 9 éve
Nem Martavis játszik DHB mezében. ezt most jól láttam, Scobee előtt utoljára 1970-ben hagyott ki egy Steelers rúgó 2 FG-t egy meccsen?Ha egy Jags játékos beteszi a lábát az öltözőbe, miracles happen.
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Heyward-Baying XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
dHB holdingját elengedték.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Mondjuk 2-e2-3 napja nem beszéltünk 😂tőlem kérdezed? 😀 én is csak ma láttamA Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
polamalu
Höri
több mint 9 éve
Kampman
28 290
ezt most jól láttam, Scobee előtt utoljára 1970-ben hagyott ki egy Steelers rúgó 2 FG-t egy meccsen?
több mint 9 éve
mármint DebrecenbenMajdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Decemberben is lesz 😊
Wyatt
Espn ugynokok
Demecs
több mint 9 éve
Demecs
645
Majdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Decemberben is lesz 😊
Wyatt
Espn ugynokok
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
így is van, neki kell menniHát sok opció nincs. Puntolni felesleges, rúgni nagyon karcos. Amúgy meg Brown simán megcsinálja.
Soldados