New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Már megint a Patsnek fújnakideje volt már, hogy ne mi legyünk a bírók kedvenc csapata
Wyatt
több mint 9 éve
Elég bs call. Edelman odaragasztotta a saját kezét 😀
több mint 9 éve
FunHun
1 482
ez egy kicsit erős fújás volt...
több mint 9 éve
Shazier iden 150+ tacke lesz!Az azt is jelent(het)i, hogy baromi sokat lesz fent a D a pályán idén...
steelwolf
több mint 9 éve
Már megint a Patsnek fújnakHát ez se volt semmi. De nem ezen múlik.
Wyatt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Shazier iden 150+ tacke lesz!
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Lewis nekem szimpi, bár nyilván nem egy rendes futó, de Vereen szerepére simán jó
több mint 9 éve
Scobee legalább TB-t tud rúgni. Ez is vmi.Ez már-már Jagses életszemlélet.
Soldados
több mint 9 éve
Antwon Blake rossz szerelés. Nagyon nem megy ma az ex-jaguároknak...
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Scobee legalább TB-t tud rúgni. Ez is vmi.azér ne rugdossa már az ellenfél irányítóját, oké, hogy ideges, de akkor is
Soldados
több mint 9 éve
Scobee legalább TB-t tud rúgni. Ez is vmi.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
triangle
1 283
Easley csípő - OUT
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mondanám, hogy nem árt, hogy nincs Bell, de hát Williams is futkorászik 😀én Fletchertől hányok főleg. de ez a steelers 30 pontot fog átlagolni idén, ahhoz képest egyelőre jók vagyunk. yardokban meg szerintem tavaly sem voltunk top10 semFuh, hát nem ezt vártam a nyitomeccstol...Hanem Seahawks–Packerst? 😛
undisputedly
Butler nagyon jó kis playa, Brownt más sem fogja meg. De a mi Brownunk és Fletcher sem életbiztosítás. Valami nyomásféle helyenként látszik, lehetne jobb.azért Butler pozitív meglepetés, végig követi Brown-t, és csak 1 nagy play-t engedettÖsszegzésem az első félidőre:Támadásban nem tűnünk azért rossznak, persze ebben ti is benne vagytok. A védelem eddig harmatos, az már tuti nálunk cserébe.
Két jobbnak várt, de közepesnek tűnő csapat csatáján a kevésbé balfasz vezet simán.
Soldados
Wyatt
triangle
Wyatt
triangle
A W a lényeg, fejlődési lehetőség van a D-ben is azért
több mint 9 éve
triangle
1 283
én Fletchertől hányok főleg. de ez a steelers 30 pontot fog átlagolni idén, ahhoz képest egyelőre jók vagyunk. yardokban meg szerintem tavaly sem voltunk top10 semFuh, hát nem ezt vártam a nyitomeccstol...Hanem Seahawks–Packerst? 😛
undisputedly
Butler nagyon jó kis playa, Brownt más sem fogja meg. De a mi Brownunk és Fletcher sem életbiztosítás. Valami nyomásféle helyenként látszik, lehetne jobb.azért Butler pozitív meglepetés, végig követi Brown-t, és csak 1 nagy play-t engedettÖsszegzésem az első félidőre:Támadásban nem tűnünk azért rossznak, persze ebben ti is benne vagytok. A védelem eddig harmatos, az már tuti nálunk cserébe.
Két jobbnak várt, de közepesnek tűnő csapat csatáján a kevésbé balfasz vezet simán.
Soldados
Wyatt
triangle
Wyatt
több mint 9 éve
Jónak se tűnik nekem. Egy értelmes Defense ellen ezen a meccsen kb 3 pontotok lenne. Nem elég, hogy minőségbeli problémák vannak, még amatőr hibák tömkelege van nálunk D-ben, nem érünk ki az emberre a snapindításra, tizen vagyunk a pályán, stb.Összegzésem az első félidőre:Támadásban nem tűnünk azért rossznak, persze ebben ti is benne vagytok. A védelem eddig harmatos, az már tuti nálunk cserébe.
Soldados
Wyatt
Nekem most mindkét gárdáról ugyanaz a véleményem egy félidő alapján (ami még persze messze nem mérvadó): gyenge Defense, nagy potenciállal rendelkező, de rozsdás O, az összkép középszerű, a Steelers pluszban még balf.sz is hozzá.
több mint 9 éve
Reméltem, hogy kikaptok 😀Fuh, hát nem ezt vártam a nyitomeccstol...Hanem Seahawks–Packerst? 😛
undisputedly
Wyatt
több mint 9 éve
Fuh, hát nem ezt vártam a nyitomeccstol...Jó, de te alapból Seahawks nyitómeccset vártál.
undisputedly
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Fuh, hát nem ezt vártam a nyitomeccstol...Hanem Seahawks–Packerst? 😛
undisputedly
Soldados
Wyatt
triangle
több mint 9 éve
Fuh, hát nem ezt vártam a nyitomeccstol...
több mint 9 éve
triangle
1 283
azért Butler pozitív meglepetés, végig követi Brown-t, és csak 1 nagy play-t engedettÖsszegzésem az első félidőre:Támadásban nem tűnünk azért rossznak, persze ebben ti is benne vagytok. A védelem eddig harmatos, az már tuti nálunk cserébe.
Soldados
Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Összegzésem az első félidőre:Támadásban nem tűnünk azért rossznak, persze ebben ti is benne vagytok. A védelem eddig harmatos, az már tuti nálunk cserébe.
Soldados
több mint 9 éve
Akkor már inkább Gano for BrownDHB ügyestradeljetek érte, mehet a depth chart tetejére
Jakehomer
Höri
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
ki várta jónak a Steelers-t rajtad kívül? :pOffense-től sokkal többet vártam egy gyenge/közepes D ellen még Bell és Bryant nélkül is. A védelem olyan, amilyennek gondoltam, passzal darabjaira szedhető.
baggio
több mint 9 éve
szerinted iktriad nem vezette már fel a maga jax-es táblázatába?Szép volt Scobee!ezt a 3 pontot hozzáírhatnák a vasárnapi meccsetekhez
iktriad
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal