New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Lol vazze
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
ez ennyi volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ez a Steelers D olyan, mintha 11 Simon rohangalna fel s alá
több mint 9 éve
Dupree coverben, édesanyám...
több mint 9 éve
Na, ezt hívják yacnak 😀Pittsburghben meg fucknak.
undisputedly
több mint 9 éve
Na, ezt hívják yacnak 😀
több mint 9 éve
LOL 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Mit akarsz, anno rúgott ő győztes FGt playoff meccsen. Pont a Heinz Fielden. LOLEzt a töketlenkedést...Szerintem direkt csinálták ,hogy Scobeeba önbizalmat verjenek. Mondjuk 11 szezont játszott le a jagsben, szóval nehéz lesz.
Scoobe 2-2-re egyenlített
gabokocka
Sixo
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Nem kell izgulni a mienk sem 3 rookie ol ellen. Az nagyobb gaz. Ti legalabb nem engedtek konnyu tdtAz annyira dicsért front7 semmi nyomást nem tud BigBenre tenni.Ha a Pats rush D-je tényleg ennyire ergya, a PO-val is gondjuk lesz.Dehogy lesz gond. Egyből véget ér 😛
Soldados
Wyatt
Burkus
több mint 9 éve
Hagyjuk már, pár éve is a draft közvetítésben 2 deci jäger ittál meg majdnem húzóra.Nehogy már bemeséld nekem, hogy az utóbbi 10 év Jagsét elnézve te nem iszol 😀Iszom, de csak kólát. Különben már rég úgy végeztem volna, mint Füves Alkesz.
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Minden második reklám a mercedese. Merkel be akarja venni a Zusat.
több mint 9 éve
Ezt a töketlenkedést...Szerintem direkt csinálták ,hogy Scobeeba önbizalmat verjenek. Mondjuk 11 szezont játszott le a jagsben, szóval nehéz lesz.
Scoobe 2-2-re egyenlített
gabokocka
több mint 9 éve
Nehogy már bemeséld nekem, hogy az utóbbi 10 év Jagsét elnézve te nem iszol 😀Iszom, de csak kólát. Különben már rég úgy végeztem volna, mint Füves Alkesz.
Kampman
több mint 9 éve
Ezt a töketlenkedést...Scoobe 2-2-re egyenlített
több mint 9 éve
Szadista típus, ezt élvezi. Emellett Knicks szurkoló is.Nehogy már bemeséld nekem, hogy az utóbbi 10 év Jagsét elnézve te nem iszol 😀Attól még hogy nem iszom, másokat már láttam berúgni párszor.Nah oszt azt te honnan tudnád?Mindig kéne inni egy pálinkàt mikot ricsi monjd h DW hihetetlenül jól játszik!Csúnya másnaposság lenne a vége.
steelwolf
iktriad
Sixo
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Hét kísérletből egy éppenhogy TD. Nem rossz az a goal line DEz inkább a Steelers szégyene volt.
Wyatt
több mint 9 éve
Qrva jó az OL-ünk, másnál se lesz nagyon siettetve.Az annyira dicsért front7 semmi nyomást nem tud BigBenre tenni.Ha a Pats rush D-je tényleg ennyire ergya, a PO-val is gondjuk lesz.Dehogy lesz gond. Egyből véget ér 😛
Soldados
Wyatt
Burkus
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Siralmas volt ez az egész, amit előadott a Steelers 10 yardon belül
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Hát ez elég pussy 3rd down.volt Pf..