New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
Sima zászló, de nem baj, most így csalik a Pats.Szar volt a passz, ha kicsit hosszabb, akkor megy a zászló
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Cheatriots 😀
több mint 7 éve
Az a folytatása lesz.Luck filmje lesz azAkkor most kerül a mozikba a róla készült (életrajzi?) film "Széttörve" címmel. 😊Peterknél a skizofrénia 1000 arca..Pedig Peyton már nyugdíjban..😎😆Azt hitem ez egy kiszavazóshow.Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪
peterk2005
kyobalu
iktriad
kyobalu
iktriad
Janek
több mint 7 éve
Kampman
28 290
David CarrLuck filmje lesz azAkkor most kerül a mozikba a róla készült (életrajzi?) film "Széttörve" címmel. 😊Peterknél a skizofrénia 1000 arca..Pedig Peyton már nyugdíjban..😎😆Azt hitem ez egy kiszavazóshow.Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪
peterk2005
kyobalu
iktriad
kyobalu
iktriad
Janek
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Sima zászló, de nem baj, most így csalik a Pats.
több mint 7 éve
Luck filmje lesz azAkkor most kerül a mozikba a róla készült (életrajzi?) film "Széttörve" címmel. 😊Peterknél a skizofrénia 1000 arca..Pedig Peyton már nyugdíjban..😎😆Azt hitem ez egy kiszavazóshow.Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪
peterk2005
kyobalu
iktriad
kyobalu
iktriad
több mint 7 éve
Akkor most kerül a mozikba a róla készült (életrajzi?) film "Széttörve" címmel. 😊Peterknél a skizofrénia 1000 arca..Pedig Peyton már nyugdíjban..😎😆Azt hitem ez egy kiszavazóshow.Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪
peterk2005
kyobalu
iktriad
kyobalu
több mint 7 éve
Peterknél a skizofrénia 1000 arca..Pedig Peyton már nyugdíjban..😎😆Azt hitem ez egy kiszavazóshow.Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪
peterk2005
kyobalu
iktriad
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Aki most nez iden nfl-t sose gondolná hogy ez az afc ket legjobban jatszo csapataÚgy érted idén először? Hát volt már sokkal magasabb is a színvonal, az tuti.
Janek
több mint 7 éve
Nem akarom megmondani, hogy mit találtam a hűtőben, mert valamelyik kolléga azonnal rám küldené a kalória kommandót. 😀Zsíros kenyér?
Cypress
több mint 7 éve
Aki most nez iden nfl-t sose gondolná hogy ez az afc ket legjobban jatszo csapataJa, hát egyik csapat se egy Titans.
Janek
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nem akarom megmondani, hogy mit találtam a hűtőben, mert valamelyik kolléga azonnal rám küldené a kalória kommandót. 😀
több mint 7 éve
Azzal próbálkozik, csak álcázza magát.Azt hitem ez egy kiszavazóshow.Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪
peterk2005
kyobalu
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Aki most nez iden nfl-t sose gondolná hogy ez az afc ket legjobban jatszo csapata
több mint 7 éve
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/50/55/7d/50557d91746cb4936948352172e03094.jpgennel Vadabb Elozetes figyelmeztetest nem kaphattak volna, amilyen Tuzijatek van itt ma este.. a Vaklarma se rossz film, de szerintem a Hanabi Kitanobb.Próbálták is az éjjel, de nem jött össze. Az hitték vaklárma volt, pedig csak figyelmeztetés ma estére.two point conversion Haley is bostoni ügynök. tuti infóCsak Cypress kedveert - FIRE Haley!
peterk2005
Igor
peterk2005
(JJ-nek ajalnva a megfejtes: 2 szinesz, 2 film es 1 rendezo)
A megoldasokat PM-ben varjuk a szunet vegeig.
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Azt hitem ez egy kiszavazóshow.Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪
peterk2005
kyobalu
több mint 7 éve
Megszavazunk MVP-nek..Senki sem csinálja jobban..😎👊💪Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már menekülök. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Te meghasonlott szurker!!🤘😎Áh, ő is csak ügynökként ment oda, lerombolni a Broncost, mert Bill bácsi már akkor tudta, hogy később csak a baj lesz velük. JMD túltolta a melót, ebbe hibázott.JMD számára elég nagy szopás volt a HCskedés.Pagano bostoni ügynök, nem floridai. Ő a suck for JMD keretében érkezett pár éve, előkészíteni a helyet.De Pagano maradt...Ez aldas, Grigson allasaba kerultHagyjad, ebben az idényben a Jags ellen is csak 9 másodpercig vezettek 120 perc alatt...Mondom, a coltsnak kene itt lennieElőször azt a kegyetlen csoportot kellene megnyerni.
Stez
Bazzani
iktriad
Stez
Burkus
peterk2005
iktriad
peterk2005
kyobalu
peterk2005
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Megvan mivel csal idén a Pats. Felfújták Bradyt! twitter.com/SBNation/status/823334450637352960
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Itt vagyok, Haley? Simán, kérdés hogy Josh McDaniels elvállalná, ha felkérnék?Elsőre azt olvastam, hogy Cyprien. 😊two point conversion Haley is bostoni ügynök. tuti infóCsak Cypress kedveert - FIRE Haley!
peterk2005
Igor
iktriad
több mint 7 éve
ennel Vadabb Elozetes figyelmeztetest nem kaphattak volna, amilyen Tuzijatek van itt ma este.. a Vaklarma se rossz film, de szerintem a Hanabi Kitanobb.Próbálták is az éjjel, de nem jött össze. Az hitték vaklárma volt, pedig csak figyelmeztetés ma estére.two point conversion Haley is bostoni ügynök. tuti infóCsak Cypress kedveert - FIRE Haley!
peterk2005
Igor
peterk2005
(JJ-nek ajalnva a megfejtes: 2 szinesz, 2 film es 1 rendezo)
A megoldasokat PM-ben varjuk a szunet vegeig.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Azt hittem Javon Hargrave miatt kérdezed ezt. 😊nem is értem milyen fcs beatwriter vagy te, hogy ezt a kérdést nem csaptad le ezzeliktriad te ugye most a Steelers-nek drukkolsz?Nem, mert még mindig csak a practice squadban van Mike Hilton 😊 Viccet félretéve egyik csapatnak sem drukkolok. Max ha nagyon elhúz a Pats, kicsit megnehezítem a dolgukat egy jinxeléssel.
baggio
iktriad
baggio
több mint 7 éve
Áh, én mindig tudom hova álljak. Idén ugyan kicsit bajba kerültem, de már helyezkedek. Rendeltem egy mattyice mezt. Jégbe hűtve!Te meghasonlott szurker!!🤘😎Áh, ő is csak ügynökként ment oda, lerombolni a Broncost, mert Bill bácsi már akkor tudta, hogy később csak a baj lesz velük. JMD túltolta a melót, ebbe hibázott.JMD számára elég nagy szopás volt a HCskedés.Pagano bostoni ügynök, nem floridai. Ő a suck for JMD keretében érkezett pár éve, előkészíteni a helyet.De Pagano maradt...Ez aldas, Grigson allasaba kerultHagyjad, ebben az idényben a Jags ellen is csak 9 másodpercig vezettek 120 perc alatt...Mondom, a coltsnak kene itt lennieElőször azt a kegyetlen csoportot kellene megnyerni.
Stez
Bazzani
iktriad
Stez
Burkus
peterk2005
iktriad
peterk2005
kyobalu
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
nem is értem milyen fcs beatwriter vagy te, hogy ezt a kérdést nem csaptad le ezzeliktriad te ugye most a Steelers-nek drukkolsz?Nem, mert még mindig csak a practice squadban van Mike Hilton 😊 Viccet félretéve egyik csapatnak sem drukkolok. Max ha nagyon elhúz a Pats, kicsit megnehezítem a dolgukat egy jinxeléssel.
baggio
iktriad
---