New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Nállunk is, de attól még szar voltAnnyira, hogy néha ő hívja a játékot. 😎Meki is egész jó... Nállunk meg hulladék volt...Ez sokat elárul a mások által agyonsztárolt edzői stábunkról.Mondtam neked, hogy BB megtalálja a szerepét a csapatban. 😎Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
Majd ha Bill meg Brady visszavonul akkor lesz más csapatnak is esélye. Addig kár nézni a meccseiteket.
Bazzani
kyobalu
Bazzani
Tomcsik
kyobalu
több mint 7 éve
A Steelers és a Redzone munka..😎
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Annyira, hogy néha ő hívja a játékot. 😎Meki is egész jó... Nállunk meg hulladék volt...Ez sokat elárul a mások által agyonsztárolt edzői stábunkról.Mondtam neked, hogy BB megtalálja a szerepét a csapatban. 😎Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
Majd ha Bill meg Brady visszavonul akkor lesz más csapatnak is esélye. Addig kár nézni a meccseiteket.
Bazzani
kyobalu
Bazzani
Tomcsik
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Meki is egész jó... Nállunk meg hulladék volt...Ez sokat elárul a mások által agyonsztárolt edzői stábunkról.Mondtam neked, hogy BB megtalálja a szerepét a csapatban. 😎Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
Bazzani
kyobalu
Bazzani
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Falcons gyorsan nem tudja leigazolni Eli-t.Úgy izgalmas meccs is lehetne az SB-ből.
több mint 7 éve
Ez sokat elárul a mások által agyonsztárolt edzői stábunkról.Mondtam neked, hogy BB megtalálja a szerepét a csapatban. 😎Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
Bazzani
kyobalu
több mint 7 éve
Hát Lionst biztos.mármint addig kár nézni bármilyen más NFL meccset, ahol nem a Patriots játszik 😉Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
Bazzani
baggio
több mint 7 éve
Most egy Caldwell féle lelkesítő beszéd kéne a Steelersnek.
több mint 7 éve
Mondtam neked, hogy BB megtalálja a szerepét a csapatban. 😎Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
Bazzani
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
mármint addig kár nézni bármilyen más NFL meccset, ahol nem a Patriots játszik 😉Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mondanám, hogy Bell kiesésével dőlt el, de nem igaz, mert már őt is levették a pályáról. Nem hittem volna ezt a különbséget a meccs előtt.
több mint 7 éve
Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊Szánalmas, hogy nálunk egy tacklet nem tudott megcsinálni itt meg...
kyobalu
több mint 7 éve
huhúúúúúúúúúúúúú!!! Micsoda playek!!!
több mint 7 éve
Na, beteszem még a Magyar-Dán második félidejét, inkább arra alszom el 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Jó hát ez ennyi volt.
több mint 7 éve
Browns - Jags playoff meccset a népnek. Tuti szoros lenne a végéig!Jó playoff volt.Egy normális meccs,többit inkább hagyjuk.Tudom, hogy régen minden jobb volt, de úgy 2007-08 körül tényleg minden 2. playoff meccs a végletekig izgalmas volt, rengeteg jelenetre emlékszek mind a mai napig, az utóbbi 1-2 évből meg már szinte semmire.
Mr.Breaker
Kampman
több mint 7 éve
Baz mit szólsz VanNoyhoz??😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
az egész idény azMind a 2 elődöntő sima pite volt... Elég nagy csalódás....az egész PO az
Tomcsik
Negritis
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Ő tavaly visszavonult. 😊Eddig fogták. De annyira gyenge a Steelers secondary (amiről tudott volt, hogy a leggyengébb egység), hogy fel kell hogy adják.A futást nagyon megfogták.Jaj ti szegények. 😕
Burkus
Mr.Breaker
Örülj neki, hogy része vagy a történelemnek, láthatod az NFL történetének legnagyobb QB-jét élőben játszani. 😉
Burkus
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Jó playoff volt.Egy normális meccs,többit inkább hagyjuk.Tudom, hogy régen minden jobb volt, de úgy 2007-08 körül tényleg minden 2. playoff meccs a végletekig izgalmas volt, rengeteg jelenetre emlékszek mind a mai napig, az utóbbi 1-2 évből meg már szinte semmire.
Mr.Breaker
több mint 7 éve
IGEEEeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn!!!