NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
Grat a Saintsnek!I don't care 😊 #failcons
Ettol fuggetlenul meg mindig azt gondolom hogy megveruk magunkat. Ma nagy bajok voltak az O fallal!
Nem csak a center gyonyoru fumble je miatt. Egyszeruen nem vedtek meg az iranyitot! Ezen nagyon kell meg dolgozni!
Na azert a D is teljesitett...marmint buntik szamat tekintve!
All in all
Szep volt Saints de azert ne remenykedjetek!
v.sammy
több mint 9 éve
adam77
635
jajj.. oda a boldogságnak madárkák 😉
több mint 9 éve
v.sammy
100
Grat a Saintsnek!Ettol fuggetlenul meg mindig azt gondolom hogy megveruk magunkat. Ma nagy bajok voltak az O fallal!
Nem csak a center gyonyoru fumble je miatt. Egyszeruen nem vedtek meg az iranyitot! Ezen nagyon kell meg dolgozni!
Na azert a D is teljesitett...marmint buntik szamat tekintve!
All in all
Szep volt Saints de azert ne remenykedjetek!
több mint 9 éve
záróakkord😊
több mint 9 éve
Mit izmoznak ezek az idióták? Quinn egyes, ülj le!
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Lehet csak a TNF-re vonatkozott, akkor még bejöhet.Amúgy még jó, hogy azt tippeltem, hogy 5+ kihagyott FG lesz a fordulóban, már most 2nél járnak az első meccsen, pedig csak 3at rúgtak rá. Könnyű 1 pont.Nekem most esett le, hogy nem az xp-kre vonatkozik a kérdés, így sok értelme tényleg nincs
Sixo
baggio
több mint 9 éve
Amúgy még jó, hogy azt tippeltem, hogy 5+ kihagyott FG lesz a fordulóban, már most 2nél járnak az első meccsen, pedig csak 3at rúgtak rá. Könnyű 1 pont.Nekem most esett le, hogy nem az xp-kre vonatkozik a kérdés, így sok értelme tényleg nincs
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Amúgy még jó, hogy azt tippeltem, hogy 5+ kihagyott FG lesz a fordulóban, már most 2nél járnak az első meccsen, pedig csak 3at rúgtak rá. Könnyű 1 pont.Az alap minden héten.
Sixo
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
gabor25
5 144
mi tortent itt? veretlen atlanta?
több mint 9 éve
Amúgy még jó, hogy azt tippeltem, hogy 5+ kihagyott FG lesz a fordulóban, már most 2nél járnak az első meccsen, pedig csak 3at rúgtak rá. Könnyű 1 pont.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
pick scoobee... pick him....
több mint 9 éve
Nem gondoltam volna a szünetben, hogy ez lesz, de bebizonyosodott, hogy nem lehet büntetlenül ennyit hibázni. Mondjuk Quinn legalább az időkéréseket kikérhetné.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
mekkorát játszanak... mi történt velük...?Nem tetszett a játékosoknak a pletyka, miszerint Payton elmegy ha ma kikaptok.
lol
több mint 9 éve
mekkorát játszanak... mi történt velük...?
több mint 9 éve
Ennyi meg egy bambi, mostantól mehet a stat padding Mattytől
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Brees csillog😊
több mint 9 éve
Ez miért is nem volt horse-collar?Me nem vót a piros karámba....
Sixo
Coleman who?
több mint 9 éve
nem, sőt hamarabb is jön analógon a jel, mint digitálisongg WatsonKicsit késik a streamed.
lol
Sixo
én kések