New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Ez miért kellet?
több mint 8 éve
Vakarónak a szájkarate is megy 😀Valaki felkeltette őket végre?
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Csak nehogy Forbath előző bénázása hiányozzon a végén.........
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
csak maradjon is ígyKarcol a Saints def 😀 na ez a kemény 😀Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀ez csak álom, mindjárt felébredsz
Kájzerszóze
Kampman
Kájzerszóze
......
több mint 8 éve
És most GOD mode-ba kapcsolt a Saints D? 😊
több mint 8 éve
Pedig a Panthers a 4-ik negyedben szokott kiereszteni, nem?Csak ha 20 ponttal vezetünk
mukijoe
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Karcol a Saints def 😀 na ez a kemény 😀Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀ez csak álom, mindjárt felébredsz
Kájzerszóze
Kampman
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Pedig a Panthers a 4-ik negyedben szokott kiereszteni, nem?
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Nah ezért kell visszafutni minden labdával meg rácsapni minden földön fekvőre... sohase tudhatod.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀ez csak álom, mindjárt felébredsz
Kájzerszóze
több mint 8 éve
Anthony mez rendelés lassan beiktatva
több mint 8 éve
Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀Én is ezt kérem, hagy másszunk a Panthers arcába. 😊
Kájzerszóze
több mint 8 éve
Valaki fújja le a meccset!!!!! Ennyi elég volt mára 😀
több mint 8 éve
most mi akarunk kikapni 41-10re
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?Statisztikailag asszem nincs, egyszer olvastam erről, de alapvetően tényleg annyi, hogy jobban ismerik egymást
bobi0092
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
lehet most már elmerem mondani másnak, hogy 15-öt raktam a SaintsreJINX
sLyNz
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
lehet most már elmerem mondani másnak, hogy 15-öt raktam a Saintsre
......
több mint 8 éve
háááááá mi ez már
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)