New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
Mekkora Play XD
több mint 8 éve
adam77
635
muhahaha
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?reklám, jobban eladja a meccset egy "rivalizálás"
bobi0092
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?Gondolom ez a "baszok rá, csak a románokat oda vissza" szerű hozzáállás.
bobi0092
több mint 8 éve
jóvan'...igazán szerezhetnénk már egy kickert aki nem a mennyei megyei szintjén tud rúgni
......
több mint 8 éve
Hm, megúsztuk, akkor most már az O is elkezdhetné a meccset
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
0-10-zel szeretünk kezdeni a Saints ellen...Gyorsan beástuk magunkat megint egy kis gödörbe.na most már tényleg
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
molehill
121
gyorsan mélyül az a gödör
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Wuhuhuhuuuuu!!! 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
vannak bajok szerintem fejben egy kicsit visszább kéne venni
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Gyorsan beástuk magunkat megint egy kis gödörbe.na most már tényleg
Jakehomer
több mint 8 éve
Nincs Sanyival semmi baj, sőt én azokat a közvetítéseket szeretem legjobban. Javul a közvetítés és ne legyünk már annyira nfl hipsterek, hogy ha magyar a közvetítés meg sem nézem mert az csak hulladék lehet. Én köszönöm nekik, hogy közel hozzák nekünk a focit, minden gyerekbetegséggel együtt 😊Idén ne sok Sport tv-s meccset néztem, ma lehet mégis megnyúzom magam 😀legalább nem Sanyi közvetít
Drip
sLyNz
Szerkesztette: MirrMurr
több mint 8 éve
Idén ne sok Sport tv-s meccset néztem, ma lehet mégis megnyúzom magam 😀legalább nem Sanyi közvetít
Drip
......
több mint 8 éve
Gyorsan beástuk magunkat megint egy kis gödörbe.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Idén ne sok Sport tv-s meccset néztem, ma lehet mégis megnyúzom magam 😀
több mint 8 éve
kezdődik a szopi roller nem volt valami nagy védekezés...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
köszi ez működikkozvetitesek.net/sport-2/nem lehet regisztrálni de azért kösziszép estét valaki tud valami használható linket sajnos nem vagyok TV közelbenonlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
JUNIOR46
Kampman
JUNIOR46
Jack Zoltán
több mint 8 éve
Valaki szólna Gyulának, hogy a Carolina csapatát, nem Meskó Zoliról nevezték el?
több mint 8 éve
itt sem garantált a nyugalomEzért szeretem az idén különösen a Panthers meccseit, mert nem garantált a nyugalom, e szép a játék (nekem tetszik), Newton nagy forma és a meccsek pedig izgalmasak! 😊
JUNIOR46