New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 10 éve
Mekkora Play XD
több mint 10 éve
muhahaha
több mint 10 éve
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?reklám, jobban eladja a meccset egy "rivalizálás"
bobi0092
több mint 10 éve
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?Gondolom ez a "baszok rá, csak a románokat oda vissza" szerű hozzáállás.
bobi0092
több mint 10 éve
jóvan'...igazán szerezhetnénk már egy kickert aki nem a mennyei megyei szintjén tud rúgni
......
több mint 10 éve
Hm, megúsztuk, akkor most már az O is elkezdhetné a meccset
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
0-10-zel szeretünk kezdeni a Saints ellen...Gyorsan beástuk magunkat megint egy kis gödörbe.na most már tényleg
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Bár vannak sejtéseim, hogy mi miatt mondhatják azt, hogy csoportmeccsen könnyebben megcsúszhat egy csapat, meg dobjuk el a statisztikákat stb. de van valami egzakt magyarázata ennek? Jobban ismer az ellenfeled? Vagy mi az oka annak, hogy ezt szajkózzák a közvetítés alatt?
Szerkesztette: bobi0092
több mint 10 éve
gyorsan mélyül az a gödör
több mint 10 éve
Wuhuhuhuuuuu!!! 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
vannak bajok szerintem fejben egy kicsit visszább kéne venni
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
Gyorsan beástuk magunkat megint egy kis gödörbe.na most már tényleg
Jakehomer
több mint 10 éve
Nincs Sanyival semmi baj, sőt én azokat a közvetítéseket szeretem legjobban. Javul a közvetítés és ne legyünk már annyira nfl hipsterek, hogy ha magyar a közvetítés meg sem nézem mert az csak hulladék lehet. Én köszönöm nekik, hogy közel hozzák nekünk a focit, minden gyerekbetegséggel együtt 😊Idén ne sok Sport tv-s meccset néztem, ma lehet mégis megnyúzom magam 😀legalább nem Sanyi közvetít
Drip
sLyNz
Szerkesztette: MirrMurr
több mint 10 éve
Idén ne sok Sport tv-s meccset néztem, ma lehet mégis megnyúzom magam 😀legalább nem Sanyi közvetít
Drip
......
több mint 10 éve
Gyorsan beástuk magunkat megint egy kis gödörbe.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Idén ne sok Sport tv-s meccset néztem, ma lehet mégis megnyúzom magam 😀
több mint 10 éve
kezdődik a szopi roller nem volt valami nagy védekezés...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
köszi ez működikkozvetitesek.net/sport-2/nem lehet regisztrálni de azért kösziszép estét valaki tud valami használható linket sajnos nem vagyok TV közelbenonlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
JUNIOR46
Kampman
JUNIOR46
Jack Zoltán

több mint 10 éve
Valaki szólna Gyulának, hogy a Carolina csapatát, nem Meskó Zoliról nevezték el?
több mint 10 éve
itt sem garantált a nyugalomEzért szeretem az idén különösen a Panthers meccseit, mert nem garantált a nyugalom, e szép a játék (nekem tetszik), Newton nagy forma és a meccsek pedig izgalmasak! 😊
JUNIOR46