New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
3 napja
helmet to helmet Az mi?
3 napja
Proxyi
257
addig fujtak a birok a raidersnek folyamatosan, driveokat megmentve, mig a negyedik negyed masodik felere mar ki tudtak hasznalni az ajandekokat. kurvara igazsagtalan ez.Inkább azt mondanám fárasztó.
mate93
3 napja
addig fujtak a birok a raidersnek folyamatosan, driveokat megmentve, mig a negyedik negyed masodik felere mar ki tudtak hasznalni az ajandekokat. kurvara igazsagtalan ez.
3 napja
Proxyi
257
A fumble-nál megváltozott a momemntum. Ezért kaptunk ki Detroitban, ezért kapunk ki ma.
3 napja
De konkrétan a birótól 5 méterre akkora holding hogy még én js láttam 😂Nem szeretnek minket a cégcsoporton belül!Nem, bőven volt holding ebben a playben is...😡
kijo
Fattyu
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
3 napja
Cody White mezt már rendelem

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Nem szeretnek minket a cégcsoporton belül!Nem, bőven volt holding ebben a playben is...😡
kijo
3 napja
mi a faszom tortenik a birokkal?????? luke kuechley kb minden play utan elmondja hogy the raiders got away with a penalty.egesz meccsen undorito egyoldalu biraskodas van, siman vezetnenk, ha korrekt lenne a fujas.
3 napja
Proxyi
257
Nem szeretnek minket a cégcsoporton belül!Valahogy ilyen ez:
kijo
Forced fumble by NO -> no fumble
Force fumble by opponent of NO -> fumble
3 napja
Nem szeretnek minket a cégcsoporton belül!
3 napja
Proxyi
257
Szóval ez fumble ok.
3 napja
Dehogy fumble. Incomplete back pass vagy mi a fene.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
3 napja
Etienne..de nem szeretem az ilyen “combhozkapásokat” 😕Fasza, hamstring sérülés.
MC12
3 napja
nekunk nem dobtak be a DPI-t 😂😂😂ez nagyon vicces most marPedig ehhez nem kellett volna könnyű kézzel dobni. Konkrétan végig fogta a kezét.
mate93
3 napja
nekunk nem dobtak be a DPI-t 😂😂😂ez nagyon vicces most mar
3 napja
Etienne..de nem szeretem az ilyen “combhozkapásokat” 😕végre ment a futás. erre....
MC12
3 napja
Etienne..de nem szeretem az ilyen “combhozkapásokat” 😕
3 napja
Ezt szeretem az amerikai fociban 😊 ugyanott vagyunk, ahol 14 másodperccel ezelőtt, csak 10 perccel később 😄
3 napja
a pass rush abszolut semennyire nem letezik ma chase youngon kivul. tudjuk, hogy ez a csapat leggyengebb pontja, de ez a mai ez kritikan aluli eddig. cousinsnak minden snapnel 7-8 masodperce vanes ebbol a nagyon vekony egysegbol meg granderson is megserult most. ez nagyon nagy baj…
mate93