New Orleans Saints - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
A meccs embere eddig Damario Davis. Wait, who?
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Jól van 10 perc múlva már a csöcsökről fog szólni itt minden
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
AZTAAAAA
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Komolyan kezdi a Rams megint a meccset. 😒
több mint 5 éve
Ottapikkk
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Görly jól kezd
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Remélem ma befizették az áramcsekketVagy Gyula nincs a közelben.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Na jöhet Anderson. Az apatestűek példaképe, csak el kell hinni és akkor bármi lehetsz. 😀
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Remélem ma befizették az áramcsekket
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Mason? Miért pont Ő? Nem váltotta meg a világot. Egyáltalán ott van még a Rams roosterén?Én Tre Mason óta szimpatizálok velük!Amúgy vannak itt Rams drukkerek? | Azokra gondolok, akik legalább 4-5 éve a Ramsnek szurkolnak |ahogy elnézem csak én 😕
James007
Ramsfan
steelwolf
több mint 5 éve
Kampman
28 290
még ClevelandbenTe MÉG Los Angelesben kezdted? 😀Amúgy vannak itt Rams drukkerek? | Azokra gondolok, akik legalább 4-5 éve a Ramsnek szurkolnak |ahogy elnézem csak én 😕
James007
Ramsfan
♉gaben♉
több mint 5 éve
Arnold 😕 legalább 3p
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Ja, hogy milyen hideg van ott úgyse rendeznek soha olyatElhangzott a nevünk egy NFC döntőben, na már megérteTudtam én, hogy jó lesz LaFleur ! Remélem sikerül még egyet előre lépni, és a SB-n is megemlítenek
Tactful Cactus
AaronRoberts
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
A nagy kérdés, hogy van-e köztük St. Louis Rams drukker. 😊
több mint 5 éve
Azért ez a TD megért volna egy misét ha sikerül. :o
több mint 5 éve
Én Tre Mason óta szimpatizálok velük!Amúgy vannak itt Rams drukkerek? | Azokra gondolok, akik legalább 4-5 éve a Ramsnek szurkolnak |ahogy elnézem csak én 😕
James007
Ramsfan
több mint 5 éve
Nünüke
558
köszi 😀
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Suta TE. 😒
több mint 5 éve
Majdnem...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
EL KELL KAPNI!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Pack3r
139
Elhangzott a nevünk egy NFC döntőben, na már megérteTudtam én, hogy jó lesz LaFleur ! Remélem sikerül még egyet előre lépni, és a SB-n is megemlítenek
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Te MÉG Los Angelesben kezdted? 😀Amúgy vannak itt Rams drukkerek? | Azokra gondolok, akik legalább 4-5 éve a Ramsnek szurkolnak |ahogy elnézem csak én 😕
James007
Ramsfan
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Elhangzott a nevünk egy NFC döntőben, na már megérte
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!