New Orleans Saints - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Elértük a 700.ik kommentet, ennek fel a recskáról, csöcsökről és piáról szól. Nem vagyok büszke magunkra... 😀Kultúremberek igényes szórakozása
Cypress
több mint 5 éve
Nem szoktam bírózni elvesztett meccsen, de ha itt kikapunk, akkor akkora rantet nyomok, mint legutóbb a benézett PAT returnnél a Broncos ellen. (vagy lehet, hogy nem, öreg vagyok ehhez)😀😀😀 nem volt kint...
Gyurma Pappa
ez viszont jogos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
lehet hogy meglepődsz, de a philly csoportokban elég sokan.Egyrészt meghatódtam. Másrészt a símaszkos bohóckodáson tényleg kiakadt bárki?Ekkora csalás után eléggé érdektelen így a meccs 😕épp hogy amiatt nem, legalábbis számomra.
braxa88
pedig a símaszkos eset után megérdemeltek volna egy kiesést, de így...
eaglesmcnabb
Gyurma Pappa
Én személy szerint nem vettem azért annyira magamra, és nyilván inkább nektek szorítok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Elértük a 700.ik kommentet, ennek fel a recskáról, csöcsökről és piáról szól. Nem vagyok büszke magunkra... 😀
több mint 5 éve
nem kell az az AFC meccs, útálom mindkettőt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nem szoktam bírózni elvesztett meccsen, de ha itt kikapunk, akkor akkora rantet nyomok, mint legutóbb a benézett PAT returnnél a Broncos ellen. (vagy lehet, hogy nem, öreg vagyok ehhez)
több mint 5 éve
#tailsneverfails ti ostobák
JSanyo
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Mármint a 4. üvegig?Erről jut eszembe, Thunder még velünk van, vagy már elveszítettük? Múltkor a negyedik páleszig volt jelen, ha jól emléxem.ok nyitom a 3.üveg vörösbort😀Go home Ramsfan, you're drunk. 😊
Ramsfan
iktriad
Cypress
több mint 5 éve
Egyrészt meghatódtam. Másrészt a símaszkos bohóckodáson tényleg kiakadt bárki?Ekkora csalás után eléggé érdektelen így a meccs 😕épp hogy amiatt nem, legalábbis számomra.
braxa88
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ki az a Bostick ?? 🤔🤔😃Én nem akartam ilyen közönséges lenni, de IGEN!Bostick a kurva anyádköszi#NeverforgetMilyen fantastikus szezon volt az, istenem.Sokkal izgalmasabb lenne az NFL idióta bírók nélkül.Vissza a cserezebrákat!
Cypress
iktriad
Cypress
iktriad
Tactful Cactus
Löfli
Cypress
több mint 5 éve
Asszonynak azt mondtam éjfélre ágyban leszek...nézd az ágyból?
Pizsama
több mint 5 éve
Asszonynak azt mondtam éjfélre ágyban leszek...De remélem nem mondtad, melyik nap. 😊
Pizsama
több mint 5 éve
Asszonynak azt mondtam éjfélre ágyban leszek...azt mondtad kiében?
Pizsama
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Erről jut eszembe, Thunder még velünk van, vagy már elveszítettük? Múltkor a negyedik páleszig volt jelen, ha jól emléxem.ok nyitom a 3.üveg vörösbort😀Go home Ramsfan, you're drunk. 😊
Ramsfan
iktriad
több mint 5 éve
Asszonynak azt mondtam éjfélre ágyban leszek...
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
0:40-kor kezdődik a másik meccs, nem? Addig csak vége lesz
több mint 5 éve
Megj. Ha sp hív hárem mezei futást ez az fg meg sem történik. Esküszöm nem értem miben vannak a csapatok 😀Ha van egy future HOF irányítód meg egy elit elkapód, akkor nyugodtan hívsz egy screent 1-re, ahonnan lehet haladni, mint hogy beleszaladj a Rams betonba.
peach
Konzervatívan igazad van, de a high risk - high rewardot a bírók vették el...
több mint 5 éve
Faszomat az egész ilyen szarba, eddig tök nyugodtan ültem itt, ha kikapunk kikapunk, de úgy felbaszott ez a nyomorék call...
több mint 5 éve
Bassza meg a kutya igy lemaradok a kc elejerol.Ha ez csúszik az is később kezdődik
Janek
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
miért lehet hogy pincér?ok nyitom a 3.üveg vörösbort😀kemény vagy baszod
Ramsfan
♉gaben♉
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
butthurt commentEkkora csalás után eléggé érdektelen így a meccs 😕épp hogy amiatt nem, legalábbis számomra.
braxa88
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
nyitni lehet, de meg is kéne inni 😀ok nyitom a 3.üveg vörösbort😀kemény vagy baszod
Ramsfan
♉gaben♉
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ok nyitom a 3.üveg vörösbort😀kemény vagy baszod
Ramsfan