New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
??????? Ilyer sztem nem nagyin olvastál tőlünk már vissza is kereshetsz 😊na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 5 éve
tudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
amit már a bears meccs után sem értettem, mert ott is szar volt
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
beindult a futás, fáradnak, nyomjuk le a torkukon
több mint 5 éve
Kell a labdaszerzés mert máshogy innen őket nem nem fogjuk meg...ugyanezt gondolom.
marci88
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Cox is out...bazmeg elfogy a csapat
több mint 5 éve
na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kell a labdaszerzés mert máshogy innen őket nem nem fogjuk meg...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
na a végére meglesz itt is a 40+? 😀55+ kell cypressnek ha jol emlekszem.. meg nem lehetetlen...
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
na a végére meglesz itt is a 40+? 😀
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Amugy meg a saintset mondtak a legnagyobb eselyesnek az sb re a bukik vegasban. Csak nem veletlenul. Meg ha nem is lattunk ebbol az elso negyedben semmit. Most kezdenek ebredezni...Kijonni s palyara...
több mint 5 éve
Itt
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Na ez a gaz mutato...
több mint 5 éve
Itt a vége?
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Mar bocs, de ki fusson??-brooks-peters...nem egy jo felallas 😊Hogy minden driveban dobatják fülest hosszúra mikor az int óta látványosan nem megy neki + a futást teljesen feladták.Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...hogy kikapjanak?
peach
gabistar
peach
több mint 5 éve
Nem lehet basszameg, szar helyen lesz idén a sb 😕Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...táskabástyám, South proud? hol marad? én is szurkoltam volna nektek, ha nézem a rájátszást, amikor ti mentetek... de épp be voltam sértődve 😛
peach
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Meg van idejuk. Csak nem artana ha eszrevennek akkor amit te is latsz....Hogy minden driveban dobatják fülest hosszúra mikor az int óta látványosan nem megy neki + a futást teljesen feladták.Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...hogy kikapjanak?
peach
gabistar
peach
több mint 5 éve
Hogy minden driveban dobatják fülest hosszúra mikor az int óta látványosan nem megy neki + a futást teljesen feladták.Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...hogy kikapjanak?
peach
gabistar
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
soha nem fogom tudni megérteni, hogy mi a féászkes francért nem lehet hátranézni ilyenkor védekezésnélPJ: NFC defensive player of the week once in a lifetime... szerintem magára tetolváltatta
PEEtör
több mint 5 éve
gabor25
5 144
jon a puzzle bol epitsunk kocsit reklam 1000szer...
több mint 5 éve
Nem értem, hogy miért csinálja ezt az eagles...táskabástyám, South proud? hol marad? én is szurkoltam volna nektek, ha nézem a rájátszást, amikor ti mentetek... de épp be voltam sértődve 😛
peach
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
soha nem fogom tudni megérteni, hogy mi a féászkes francért nem lehet hátranézni ilyenkor védekezésnél
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Szerintem lehetne egy footballcsocsokmulatos.hu oldalt csinálni, ami valóban hiánypótló lenne.ja, hát én pont teszek rá, hogy mi folyik itt a topikban 😊 a csöcsöket meg bírom amúgy, bár inkább fenék párti vagyokAz a baj hogy a tobbi csapat szurkoloja, nem tud mit csinalni mert a csapata mar reg a drafton tori a fejet. Nem pedig jatszik egyidoben ezekkel a meccsekkel.Az én csapatom bye week-en van szeptemberig.
Szoval ez van sajnos...
gabistar
mukijoe
s3media.247sports.com/Uploads/Assets/917/35/5035917.gif
Gyurma Pappa