New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 6 éve
Tavaly egész évben egy 50 yardnál hosszabb playt engedtünk. Csak ma kettőt. Tavaly a Tampa O összesen két 50 yardnál hosszabb playt csinált. Ma ugye már ezt össze is hozták.
több mint 6 éve
Most már én mondom: volt egy szar meccse a csapatnak, bumm. Tudom, tavaly is volt egy csomó szar, de mégis valahogy PO lett belőle. Nyilván a média nagyon örül, hogy talált egy csámcsogni valót, most mindenki megvizsgálja, minden irányból, és aztán jön majd néhány jó meccs, és mindenki elfelejti. Ha a 8-8 lesz a vége, vagy mondjuk beleszaladtok egy 0-3-ba vagy még rosszabb, akkor majd lesz ezeknek értelme. Gyurma egy kibaszott orákulum
több mint 6 éve
Hihetetlen...
több mint 6 éve
Valahogy ebből amostani védelemből nem tudom kinézni azt a pálfordulást ami tavaly volt. Nyilván reménykedem, de sajnos nem látom most a fényt az alagút végén....
több mint 6 éve
Starterek le! Ezt engedjük el...
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Sziasztok, RedZone-t nézek, nem a meccset.Mi van itt??? Ennyire hulladék a D?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Fantasyban nálam van a Saints védelem. Jócskán negatív pontot hoznak...
több mint 6 éve
😕
több mint 6 éve
Ha Lattimore ennyire gáz, akkor ki legyen jó ebben a védelemben?feeltűnően hülyét csinálnak belőle is
atapapa
több mint 6 éve
Ha Lattimore ennyire gáz, akkor ki legyen jó ebben a védelemben?
több mint 6 éve
lefutotta simán.... ez nagyon gáz, nem is nézem inkább.
több mint 6 éve
Thomas80
261
Ajajj.....
több mint 6 éve
híg fos
több mint 6 éve
Úristen egy bucs punt mi történt???iszok is egy fröccsöt
kapitnono
több mint 6 éve
A CB-nek összerugni a bokáját viszont ér...baszki nem értem!
több mint 6 éve
sajnos a csoportban kikapni rosszabb, mint a tavalyi bajnoktól 😕Sehogyan se jó...most csak 3 pontot kaptunk.... ez jó hír?a 3 &out az O-tól mégjobb
Kájzerszóze
kapitnono
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Sehogyan se jó...most csak 3 pontot kaptunk.... ez jó hír?a 3 &out az O-tól mégjobb
Kájzerszóze
kapitnono