New York Giants - Carolina Panthers
több mint 3 éve
hát ez nézhetetlen volt, köszi! 😊
több mint 3 éve
Haba
617
Azért Ojularit jó volt ma látni
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ojulari ma is jó voltlol, nem is tudtam, hogy Osi meg Amukamara után ő is egy nigériai herceg
Szesze
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Bradberry INT, Gano FGde a mérleg másik serpenyőjében ott van DG, vlsz több évtized folyamatos bosszúállása is kevés egy egálhoz 😊
Micsoda bosszú van ma 😅
Chargers LT
több mint 3 éve
Ojulari ma is jó volt
több mint 3 éve
vanek úr
1 873
Peart is megsérült, Cunningham lehet az LT, aki kedden került az aktív rosterreLátatlanban garantálom, hogy nem nagy visszaesés
kristof
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
Igen, meg ha nem engedtek volna 25 pontot, simán nyerünk 3-0-ra23 mivel a safety nem az övék 😀
Gorro
több mint 3 éve
Igen, meg ha nem engedtek volna 25 pontot, simán nyerünk 3-0-ra
#KeepPounding
több mint 3 éve
Legalább Rhule elmondhatja megint, hogy milyen szar volt a D
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
egy DJ Moore garbage time TD-nek azért még örülnék 😀Dont hold your breath
Löfli
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Bradberry INT, Gano FGMicsoda bosszú van ma 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
egy DJ Moore garbage time TD-nek azért még örülnék 😀
több mint 3 éve
Az én elméletem az, hogy CMC jelenléte sokkal nagyobb mozgásteret ad mindenki másnak. Chubba jó gyerek, de nem tud elkapni, úgyhogy azóta lehet tapadni a WR-ekre, mert a pálya közepén veszélytelenek vagyunk. Erre nincs sémánk, de nem csak az ő hibája, borzalmasan játszik majdnem mindenki a faltól az elkapókon át a qb-igDe akkor év elején miért ment olyan jól? Ennyire hamar kiismerték?Kiderült, hogy Büróka és Jamarrka voltak az ügyesek, nem ő az okosMi a fene történt Bradyékkel?nem igazán értem ezt az FG-t.. kb semmivel nem vagyunk előrébb, ennek pont neki kellett volna menni. Legalább bement.Jó volt az, tettem egy Giants nyer legalább 7 ponttal betet, ahhoz tökéletes, mi TD-t már nem csinálunk
Szesze
Jakehomer
r.baggio
Jakehomer
kapitnono
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
szép volt, talán le is lehet zárni, ha nem csinálunk valami szokásos baromságot
több mint 3 éve
De akkor év elején miért ment olyan jól? Ennyire hamar kiismerték?Kiderült, hogy Büróka és Jamarrka voltak az ügyesek, nem ő az okosMi a fene történt Bradyékkel?nem igazán értem ezt az FG-t.. kb semmivel nem vagyunk előrébb, ennek pont neki kellett volna menni. Legalább bement.Jó volt az, tettem egy Giants nyer legalább 7 ponttal betet, ahhoz tökéletes, mi TD-t már nem csinálunk
Szesze
Jakehomer
r.baggio
Jakehomer
több mint 3 éve
Kiderült, hogy Büróka és Jamarrka voltak az ügyesek, nem ő az okosMi a fene történt Bradyékkel?nem igazán értem ezt az FG-t.. kb semmivel nem vagyunk előrébb, ennek pont neki kellett volna menni. Legalább bement.Jó volt az, tettem egy Giants nyer legalább 7 ponttal betet, ahhoz tökéletes, mi TD-t már nem csinálunk
Szesze
Jakehomer
r.baggio
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Mi a fene történt Bradyékkel?nem igazán értem ezt az FG-t.. kb semmivel nem vagyunk előrébb, ennek pont neki kellett volna menni. Legalább bement.Jó volt az, tettem egy Giants nyer legalább 7 ponttal betet, ahhoz tökéletes, mi TD-t már nem csinálunk
Szesze
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Peart is megsérült, Cunningham lehet az LT, aki kedden került az aktív rosterrenice, rá még emlékszem, pár éve draftoltuk a 7. körben 😀😀
kristof
több mint 3 éve
így már érthető 😊nem igazán értem ezt az FG-t.. kb semmivel nem vagyunk előrébb, ennek pont neki kellett volna menni. Legalább bement.Jó volt az, tettem egy Giants nyer legalább 7 ponttal betet, ahhoz tökéletes, mi TD-t már nem csinálunk
Szesze
Jakehomer
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Peart is megsérült, Cunningham lehet az LT, aki kedden került az aktív rosterre
több mint 3 éve
Ajjaj lecseréljük Darcit, akkor még lehet pontszerzés
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
PJ Walker time!! 😀
több mint 3 éve
nem igazán értem ezt az FG-t.. kb semmivel nem vagyunk előrébb, ennek pont neki kellett volna menni. Legalább bement.Jó volt az, tettem egy Giants nyer legalább 7 ponttal betet, ahhoz tökéletes, mi TD-t már nem csinálunk
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Ha qb-ként nem jön be, még lehet belőle elkapó 😂egy futó TE WR kombó is akár, és majd nyomhatjuk a NY speciált mi is
Haba