NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 536
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Zet
1 549
Úgy látom, jobb is, h elaludtam 0-9nél. Atyaég
több mint 1 éve
Palesz76
501
Nagy pofon lett ez. Sajnálom hogy így indult a szezon.
Innen csak jobb lehet azt gondolom.
8 sack az brutális.
Sok bosszúságot okoz majd még ez az O fal.
Gratulálok a fanoknak akik az esőben is kint maradtak. Igaz többségük csillagos mezben volt.
több mint 1 éve
Needa
246
Deuce is in
több mint 1 éve
Needa
246
Lol csori Giants
több mint 1 éve
Needa
246
Bocs az oriásfanoktol! De ez katasztrofális! 😕Kicsit meg akadozik a gepezet, Dak es Ferguson latvanuosan offsync-Ben vannak. Jets ellen jobb lesz
Jobb meccset vártam!
Csita
több mint 1 éve
A Romával Totti óta szimpatizálok.Na ez már Ganoé.Lol elsőre Genoa-t olvastam. Nem is tudtam, hogy nézel Serie A-t.
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Na ez már Ganoé.Lol elsőre Genoa-t olvastam. Nem is tudtam, hogy nézel Serie A-t.
iktriad
több mint 1 éve
Na ez már Ganoé.
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Rendben, de azt mindketten úgy látjuk, hogy Daboll rendszere a Billsben az egyik legnehezebb volt passzolás téren.Ironikusan írtam, ne pár meccsből állapítsuk meg a dolgokat.Ha ez a véleményed én el tudom fogadni. Mondom, még egyszer szorítok a Giantsnek, de Jonesban nem látom azt, hogy meg tudja nyerni a meccset kézzel.Na te láttál párat, mi az összeset, én is láttam pár Lamar meccset, szerintem 7.kört sem érEz mind igaz de láttam pár ilyen Jones meccset.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.1 negyed ment le az egész szezonból, Lamar ugyanerre kapta a pénzt. Burrow is nyomott egy nagy nullát ma, szóval egy kicsit korai ez az állítás…
Nem mernek semmit rábízni, tavaly elindult valami és ez sajnos nem fog továbbmenni.
Szorítok a Giantsért, de Jones….
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
Tehát második évére Jonesnak ezt jobban kell ismernie, fejlődnie és idény végén ezt egyértelműen ki is tudjuk jelenteni?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Na, részemről ennyi volt. Ez katasztrófa.
több mint 1 éve
Ha a Chargers játszana, azt mondanám még van esély, de félek ezt a meccset én se tudnám már innen eljinxelni.
több mint 1 éve
na arra jó volt ez a meccs, h gyorsan az is eldőljön, h ez volt az utolsó eredménykövetőm idénszasztok
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Ironikusan írtam, ne pár meccsből állapítsuk meg a dolgokat.Ha ez a véleményed én el tudom fogadni. Mondom, még egyszer szorítok a Giantsnek, de Jonesban nem látom azt, hogy meg tudja nyerni a meccset kézzel.Na te láttál párat, mi az összeset, én is láttam pár Lamar meccset, szerintem 7.kört sem érEz mind igaz de láttam pár ilyen Jones meccset.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.1 negyed ment le az egész szezonból, Lamar ugyanerre kapta a pénzt. Burrow is nyomott egy nagy nullát ma, szóval egy kicsit korai ez az állítás…
Nem mernek semmit rábízni, tavaly elindult valami és ez sajnos nem fog továbbmenni.
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
KeyG
több mint 1 éve
1/6, 0 yard, 2 int. És ennek az embernek szopjuk a faszat. Kabaré komolyanjó, de tavaly csak 5 picket dobott!
jusssipekka
több mint 1 éve
Hát, baromira nem erre készültem. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
több mint 1 éve
jusssipekka
594
1/6, 0 yard, 2 int. És ennek az embernek szopjuk a faszat. Kabaré komolyan
több mint 1 éve
kurvára megérte fennmaradni ezért bazzeg
több mint 1 éve
😀 😀
több mint 1 éve
jusssipekka
594
Jones 😀😀😀😀😀😀😀😀
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ha ez a véleményed én el tudom fogadni. Mondom, még egyszer szorítok a Giantsnek, de Jonesban nem látom azt, hogy meg tudja nyerni a meccset kézzel.Na te láttál párat, mi az összeset, én is láttam pár Lamar meccset, szerintem 7.kört sem érEz mind igaz de láttam pár ilyen Jones meccset.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.1 negyed ment le az egész szezonból, Lamar ugyanerre kapta a pénzt. Burrow is nyomott egy nagy nullát ma, szóval egy kicsit korai ez az állítás…
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Na te láttál párat, mi az összeset, én is láttam pár Lamar meccset, szerintem 7.kört sem érEz mind igaz de láttam pár ilyen Jones meccset.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.1 negyed ment le az egész szezonból, Lamar ugyanerre kapta a pénzt. Burrow is nyomott egy nagy nullát ma, szóval egy kicsit korai ez az állítás…
KeyG
Rodaron
KeyG
több mint 1 éve
minek dobott volna, ha végigmentünk a pályán futással?? szakad az eső és az OL kb 1 mp-et se tud tartani.. na mind1, hagyjuk inkábbValóban, de nem dobott.az első drive-ot kvázi TDig vezette volna, ha nem bassza el SchmitzNem, de semmit nem tett hozzá, hogy ez ne így álljon.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.Szerinted ez a meccs eddig Jones-on megy el?
KeyG
Szesze
Eddig minden a Giants ellen van, de Jones neked tetszik amióta követed?
KeyG
Szesze
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Valóban, de nem dobott.az első drive-ot kvázi TDig vezette volna, ha nem bassza el SchmitzNem, de semmit nem tett hozzá, hogy ez ne így álljon.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.Szerinted ez a meccs eddig Jones-on megy el?
KeyG
Szesze
Eddig minden a Giants ellen van, de Jones neked tetszik amióta követed?
KeyG
Szesze