New York Giants - Green Bay Packers
18 napja
Same old Winston
18 napja
Na
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
huh, jött az int
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
18 napja
Az egyik meg is jöttTörvényszerű h két picket érő dobás után Td drive lesz .Winston game, ma még 2x el is tudja adni
nando89
ozibozi
18 napja
Na ugyePont az. Ha meg is csináljuk, simán rúgtok rá egy FGtFélve kérdezem, de ez a Giants még mindig az a Giants?Gyönyörű volt, de túl sok idő van hátra. Benne van az OT.Csak azt tudom írni, mint minden héten az aggódó ellenfél szurkolóknak. A Giants ellen játszotok 😉
nagylaza, főpohárnok
Haba
SBL
Haba
18 napja
Passzolniuk nem is kell elég csak futni.és rá is mennék a helyükre a két pontra
nando89
18 napja
Pont az. Ha meg is csináljuk, simán rúgtok rá egy FGtFélve kérdezem, de ez a Giants még mindig az a Giants?Gyönyörű volt, de túl sok idő van hátra. Benne van az OT.Csak azt tudom írni, mint minden héten az aggódó ellenfél szurkolóknak. A Giants ellen játszotok 😉
nagylaza, főpohárnok
Haba
SBL
18 napja
Passzolniuk nem is kell elég csak futni.
18 napja
Jól emlékszem, hogy egész meccsen egy szekkünk volt? Vagy kettő?
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
18 napja
végén még a Giants rohan át túl gyorsan 😀ez a terv
Heisman nádor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
végén még a Giants rohan át túl gyorsan 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
Phily ellen meccsben tart ez a védelem , ma meg meccset akarnak bukni ..teljesen a végletek csapata vagyunk.
18 napja
Félve kérdezem, de ez a Giants még mindig az a Giants?Gyönyörű volt, de túl sok idő van hátra. Benne van az OT.Csak azt tudom írni, mint minden héten az aggódó ellenfél szurkolóknak. A Giants ellen játszotok 😉
nagylaza, főpohárnok
Haba
18 napja
ez semmi, fórumtárs akkori hozzászólását megkönnyeztem, remélem el van mentveTOPKOMMENTEmánuel hozza a két pontost.Gergely Robi kedvence.
gamerkr
Hendrix
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
Baszott sok ez a 4 perc három időkéréssel.
18 napja
Inkább a számokat küldd el.Watson is the man.Nem akarom magam fényezni, de én megmondtam előre.
Eddig...
SBL
Aki a nyerő lottószámokra kíváncsi, az írjon rám PM-ben és én elküldöm a számlaszámomat!
SBL
18 napja
TOPKOMMENTEmánuel hozza a két pontost.Gergely Robi kedvence.
gamerkr
Hendrix
Poloska vagyok.
18 napja
Jajjj...Emánuel hozza a két pontost.Gergely Robi kedvence.
gamerkr
Hendrix
18 napja
Watson is the man.Nem akarom magam fényezni, de én megmondtam előre.
Eddig...
SBL
Aki a nyerő lottószámokra kíváncsi, az írjon rám PM-ben és én elküldöm a számlaszámomat!
18 napja
Gyönyörű volt, de túl sok idő van hátra. Benne van az OT.Csak azt tudom írni, mint minden héten az aggódó ellenfél szurkolóknak. A Giants ellen játszotok 😉
nagylaza, főpohárnok
18 napja
Mostanában az offense-nek kellett volna fordítani kurvára nem sikerült, ma a D zárhatja le, meglátjuk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!