New York Giants - Green Bay Packers
18 napja
Van, hát!Neked is van pincekulcsod?Örülök is, meg nem is.Zárjuk már le ezt a meccset.Megjött a lezárás
Kifogytam mindenből is,
SBL
Zet
Még volt egy aranytartalék.
SBL
Tactful Cactus
18 napja
Neked is van pincekulcsod?Örülök is, meg nem is.Zárjuk már le ezt a meccset.Megjött a lezárás
Kifogytam mindenből is,
SBL
Zet
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
Kiizadt win. Talan elinditja a csapatot . Lehet belemenni harom kokemeny csoportmeccsbe.
18 napja
simább lett mint gondoltamIgen, nagyon könnyed, magabiztos győzelem volt, szabályosan lemostuk a pályáról a NYG-t.
Tactful Cactus
18 napja
Love 9 rossz passz, abbol 7(!) drop
18 napja
köszi a követést, gyógyulást mindenkinek
18 napja
Ezt a passzt megneztem volna.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
18 napja
hát ez ennyi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
Jaja, nem a routeot futotta.
18 napja
Mondjuk az ilyen opciós játékoknál nyugodtan lehetne play Wilissel , ezeket mind megfutná.
18 napja
Nem lehet mindig igazad.végén még a Giants rohan át túl gyorsan 😀Hat ez a vonat kisiklott
Heisman nádor
Hendrix
18 napja
nem tudom ez mennyire Winstoné, Brees mintha az elkapót hibáztatta volna. Aztán lehet félreértettem
18 napja
Ez egyèrtelműSame old WinstonMég így is sokkal szórakoztatóbb, mint RW
dande2
Haba
18 napja
A világ tizenhetedik csodája lesz, ha Giants INT nélkül ér véget a meccs.Nincsenek csodák!
nagylaza, főpohárnok
18 napja
Örülök is, meg nem is.Zárjuk már le ezt a meccset.Megjött a lezárás
Kifogytam mindenből is,
SBL
Zet
18 napja
tipik brissett :/vagy winston
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
18 napja
végén még a Giants rohan át túl gyorsan 😀Hat ez a vonat kisiklott
Heisman nádor
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain