New York Giants - Houston Texans
több mint 2 éve
Zet
1 548
Végreeeeee
több mint 2 éve
vanek úr
1 891
kár hogy nincs minden drive között két hét szünetA Defense eddig nagyon jó, de simán el is dönthettük volna már Offense oldalon...Hát ja, egy jó drive-unk volt és kész
Rodaron
Zet
több mint 2 éve
fodetra
63
Itt tényleg tökön lőjük magunkat folyamatosan, sokkal többel kéne vezetnünk. Na hátha a legendás második félidőben.
több mint 2 éve
ozibozi
17 133
az idén először van elvárás, nyomás rajtuk, mind az edzőkön mind a játékosokon. ezzel kellene ma megbirkózni
több mint 2 éve
Zet
1 548
A Defense eddig nagyon jó, de simán el is dönthettük volna már Offense oldalon...Hát ja, egy jó drive-unk volt és kész
Rodaron
több mint 2 éve
Valaki megsúghatná DJnek, hogy emnyit nem lehet várni...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
A Defense eddig nagyon jó, de simán el is dönthettük volna már Offense oldalon...
több mint 2 éve
Haba
640
Csak örül, h végre felépült a sérüléséből szegényMost néztem Tóni tédéjét, ez a gyökér kóstolgat minketUgyanerre gondoltam én is
vanek úr
Zet
több mint 2 éve
🤣50-50% elkapasokbsn jo .,azert hoztuk .. ez meg 100% volt ..szerintem ez lehet a bajGolladay baszki valamit megfoghatnál már.....Vicc, amit csinál
Rodaron
Zet
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
50-50% elkapasokbsn jo .,azert hoztuk .. ez meg 100% volt ..szerintem ez lehet a bajGolladay baszki valamit megfoghatnál már.....Vicc, amit csinál
Rodaron
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 548
Most néztem Tóni tédéjét, ez a gyökér kóstolgat minketUgyanerre gondoltam én is
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 891
Most néztem Tóni tédéjét, ez a gyökér kóstolgat minket
több mint 2 éve
Pedig nem röhögünk...Golladay baszki valamit megfoghatnál már.....Vicc, amit csinál
Rodaron
Zet
több mint 2 éve
Golladay mennyire nincs itt fejben...
több mint 2 éve
Esküszöm direkt csinálja!🤬
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Golladay baszki valamit megfoghatnál már.....
több mint 2 éve
Daboll is megnyugodhatna, szarul játszanak, de az ordítozásától nem lesz jobb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Az már kijelenthető csak messzire tudja elpuntolni a skót de a közeliek nagyon nem mennek nekiÉs tényleg basszus...
ozibozi
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Huh, de rossz meccsmondjuk ez sztem nem meglepő 😀
nagir
huh, ez a punt is... ha ennyire rosszul megy a rövid rúgás, inkább pusholjuk a negyedik kísérleteket (nem mintha a 4&23 jó opció lett volna)
több mint 2 éve
vanek úr
1 891
Legközelebb már hátrafelé fog puntolni?
több mint 2 éve
Huh, de rossz meccs
több mint 2 éve
Folyamatosan megy az öntökönlövés
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Zet
1 548
Nem nagyon passzolunk ma