NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 588
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants - Indianapolis Colts
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Feleségem kérdezte hogy ma miért maradt el a Giants meccs, mert hogy semmi kiabálás nincs és nyugalmasság van 🤣Fuuu, meg felkell fognom, hogy ott vagyunk a PO-ban.....😄😁😃Azért várjuk már ki a végét, nem szabad elkiabálni, de nagyon bíztató 😁
Kronos
fodetra
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
én amúgy a negyedik negyedben lehoznám Jonest.
több mint 1 éve
Rettento furcsa erzes igy meccet nezni....Azért még mi is láttunk közösen ilyen meccseket, anno. Nem kell doberdoig visszamenni 😉
Jol jstszunk, vezetunk ....dedapam meselt ilyen torteneteket
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Estet mkinek, látom haladunk előre a lenini úton
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
fodetra
63
Ez a pár play csak nekünk szólt, hogy ne kiabáljuk el😂
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Na akkor most kezdjük a második félidőt.
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Azért remélem győztök, had’ szurkoljon már az asszony is a csapatának a PO-ban 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
SirPub
1 459
És Isten felemelé ujját és szól: nana…
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Zet
1 549
Picsába
több mint 1 éve
fodetra
63
Fuuu, meg felkell fognom, hogy ott vagyunk a PO-ban.....😄😁😃Azért várjuk már ki a végét, nem szabad elkiabálni, de nagyon bíztató 😁
Kronos
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Rettento furcsa erzes igy meccet nezni....Én is mindenre számítottam, csak erre nem, hogy ilyen simán hozzuk a kötelezőt. Szép munka mindenkitől, zárjuk le szépen a másodikban és irány a PO!
yooker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
vanek úr
1 894
Rettento furcsa erzes igy meccet nezni....Az még hagyján, de pontokat tettünk fel a szünet előtti utolsó drive-ból!!!
yooker
És jövőhéten talán Golladayt is láthatjuk 😊
több mint 1 éve
Rettento furcsa erzes igy meccet nezni....Jol jstszunk, vezetunk ....dedapam meselt ilyen torteneteket
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Mikor mentünk 30 pont fölé legutóbb?That Week 5 game in Dallas in 2020 was actually the only time all season the Giants reached 30. Before that, they last did it in Week 16 of 2019 — a 41-35 overtime win at Washington. So the Giants have hit 30 just once in their previous 46 games
Zet
több mint 1 éve
Zet
1 549
Mikor mentünk 30 pont fölé legutóbb?
több mint 1 éve
JustoVillar
625
Kívülről elég paranak néz ki ez tény, de szerintem nem tudta, hogy ennyire elintezte Folest.Azért ha 10 centire fekszik melletted a tag, akit épp most tároltál le, arról van tudomásod.Thibs gec, ekkora pronyó önünneplést sztem csak BSW koncikon látniSzerintem nem volt ebben semmi rossz, amennyire láttam egy hoangyalt nyomott, valszeg fogalma sem volt mi történik körülötte.
zacknorb
JustoVillar
Ha nem az lett volna, hogy 3 ember megy vizsgálni Folest, nem is lett volna vele semmi bajom
zacknorb
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Kronos
779
Fuuu, meg felkell fognom, hogy ott vagyunk a PO-ban.....😄😁😃
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Nem látta, felfelé nézettAzért ha 10 centire fekszik melletted a tag, akit épp most tároltál le, arról van tudomásod.Thibs gec, ekkora pronyó önünneplést sztem csak BSW koncikon látniSzerintem nem volt ebben semmi rossz, amennyire láttam egy hoangyalt nyomott, valszeg fogalma sem volt mi történik körülötte.
zacknorb
JustoVillar
Ha nem az lett volna, hogy 3 ember megy vizsgálni Folest, nem is lett volna vele semmi bajom
zacknorb
több mint 1 éve
Azért ha 10 centire fekszik melletted a tag, akit épp most tároltál le, arról van tudomásod.Thibs gec, ekkora pronyó önünneplést sztem csak BSW koncikon látniSzerintem nem volt ebben semmi rossz, amennyire láttam egy hoangyalt nyomott, valszeg fogalma sem volt mi történik körülötte.
zacknorb
JustoVillar
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Amikor felgyorsul az komoly, remélemA
pO ra tartogatjuk a rá direktben hívott futásokat nem csak a véletlen hozza majd
több mint 1 éve
Szürreális. Kayvon Thibodeaux snow angles next to a dead Nick Foles is messed up but really funny pic.twitter.com/ZTYBzNq6os
— Bobby Skinner (@BobbySkinner_) January 1, 2023
több mint 1 éve
JustoVillar
625
Thibs gec, ekkora pronyó önünneplést sztem csak BSW koncikon látniSzerintem nem volt ebben semmi rossz, amennyire láttam egy hoangyalt nyomott, valszeg fogalma sem volt mi történik körülötte.
zacknorb
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Jobbulást bigDickNick
több mint 1 éve