New York Giants - New Orleans Saints
több mint 6 éve
megint hazai pálya van
több mint 6 éve
Awesome88
1 236
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/new-york-giantsvárom az üzidet.tájékozódj, olvasgass, most nincs idő minden baromságra időt fordítani. majdgondolom ott lehet szokás az is, hogy érvek nélkül böffentek oda valamit reakciónakekkora baromságot az NSO falán szoktak harsogniOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
ozibozi
PEEtör
ozibozi
hozzám ezek szerint sajnos pont ez olyan hírek jutnak csak el, de ha igazad van, megkövetem magam.
PEEtör
több mint 6 éve
vanek úr
1 891
Csak három embert engedett át egyszerre az OL, én meguntam, jó éjszakát!
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
várom az üzidet.tájékozódj, olvasgass, most nincs idő minden baromságra időt fordítani. majdgondolom ott lehet szokás az is, hogy érvek nélkül böffentek oda valamit reakciónakekkora baromságot az NSO falán szoktak harsogniOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
ozibozi
PEEtör
ozibozi
hozzám ezek szerint sajnos pont ez olyan hírek jutnak csak el, de ha igazad van, megkövetem magam.
több mint 6 éve
Davis ma meghálálja a pénzét 😉
több mint 6 éve
ozibozi
17 133
tájékozódj, olvasgass, most nincs idő minden baromságra időt fordítani. majdgondolom ott lehet szokás az is, hogy érvek nélkül böffentek oda valamit reakciónakekkora baromságot az NSO falán szoktak harsogniOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
ozibozi
PEEtör
több mint 6 éve
Awesome88
1 236
a sokadik....Csak így tovább Davenport...Mondjuk legközelebb facemask nélkül, szerencse, hogy nem fújták be 😀
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Na Jah, Élőben nem látszott 😀😀Csak így tovább Davenport...Mondjuk legközelebb facemask nélkül, szerencse, hogy nem fújták be 😀
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
én úgy láttam, a meznél nyúlt beCsak így tovább Davenport...Mondjuk legközelebb facemask nélkül, szerencse, hogy nem fújták be 😀
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
Csak így tovább Davenport...Mondjuk legközelebb facemask nélkül, szerencse, hogy nem fújták be 😀
Fattyu
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
gondolom ott lehet szokás az is, hogy érvek nélkül böffentek oda valamit reakciónakekkora baromságot az NSO falán szoktak harsogniOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
ozibozi
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Az én részem csak arra vonatkozik, hogy nagyon sérülés veszélyes játékokat hívunk rá. 4-5 ember közé kapja a labdákat középen.ekkora baromságot az NSO falán szoktak harsogniOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
ozibozi
több mint 6 éve
vanek úr
1 891
Te aztán kurvára ismeredOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
több mint 6 éve
mondjuk az eredeti felvetés is méretes baromságekkora baromságot az NSO falán szoktak harsogniOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 133
ekkora baromságot az NSO falán szoktak harsogniOBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
PEEtör
több mint 6 éve
ozibozi
17 133
ezekből a drivekból is látszik mennyire beszari bagázs van ott, amikor már mindegx, akkor engedik őket focizni
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
OBJ menekülj innen.... Itt meg fognak ölni, csak 5 yardos passzokat fogsz kapni Manningtől a darálóba...Nem hiába bulizta ki magának a milliókat. Hülye lenne New Yorkból elmenni amúgy, ő pont egy olyan primadonna elkapó, akinek fő szempontjai között ez a két dolog van:nagy piac és zsák pénz.
GiantsMLBhunter
több mint 6 éve
a védelem azért nagyot játszik ma is. Ebből az állományból ezt kihozni nem kis eredmény.
több mint 6 éve
safc4
338
én még azért nem temetném Manninget
több mint 6 éve
safc4
338
igaz de szerintem az is oda volt dobva csak nem lett elkapva 😕mondjuk Manning az előbb volt h 10/10 pontos passza volt zsinorbanÁltalában amikor ezt kiírják jön is a pontatlan passz 😀
safc4
Most is így volt
kapitnono
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter
1 290
mondjuk Manning az előbb volt h 10/10 pontos passza volt zsinorbanSemmit nem tett hozzá a meccshez. Kötelező rövid passzok egy kivételével.
safc4
több mint 6 éve
ozibozi
17 133
Manning azt játssza amit mondanak neki
több mint 6 éve
mondjuk Manning az előbb volt h 10/10 pontos passza volt zsinorbanÁltalában amikor ezt kiírják jön is a pontatlan passz 😀
safc4
Most is így volt
több mint 6 éve
safc4
338
mondjuk Manning az előbb volt h 10/10 pontos passza volt zsinorban