New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Collins, hogy leugatta Almát még a play alatt 😀 😀 igaza volt persze, de vicces 😀
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Jó, de eddig ezt inkább mi mondhatnánk el magunkról 2 int ebaszott 4. Kisérlet fg távolságból stb.A fantasztikus O megteszi azt, hogy az ajándék 14 mellé odatesz még hatot. Haképesek lennének td-re lenne esélyünkBasszus, megint megverjük magunkatMivan??? 😀
gyurczi
MrMiksa
gyurczi
több mint 8 éve
zsojti
4 063
végre !! szép volt
több mint 8 éve
ozibozi
17 139
alma benézte szépen
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
uh, Apple, ez azért csúnya volt
több mint 8 éve
Apple akkora bust!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
ha hosszabb a passz akkor td
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mathews körbeautózza.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
A fantasztikus O megteszi azt, hogy az ajándék 14 mellé odatesz még hatot. Haképesek lennének td-re lenne esélyünkBasszus, megint megverjük magunkatMivan??? 😀
gyurczi
MrMiksa
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
befogjuk ezt szopni, mint a szemét .... 😀 röhejes
több mint 8 éve
zsojti
4 063
ott a rookeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
hoppá tud ez nagyot dobni Huff Köszi gyerünk újonc 58 yardra
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
eddig altatott az eagles 😀 most jön nekünk a szopóroller
több mint 8 éve
Wr a pályán, achtung
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
JM Agholor padra!!!
több mint 8 éve
VAN ELKAPÓÓÓNK GECIIIII VAN ELKAPÓÓNK
több mint 8 éve
ó baszki..
több mint 8 éve
Láttam mi volt, de hány olyan elkapást láttam már, hogy szar dobás volt és még bőven külső váll fölé is ment, és mégis lehúzták... mondjuk nem ilyen kaliberű emberek hanem pl. Larry Fitz! Ezért mondtam, hogy komolyabb WR leszedi! Mind1, nem kell egyezzen a véleményünk!akkó nézzük már arról az oldaról, hogy futott előre befordult és ellentétes irányba pattant labda vazzeeee. holnap kikockázom neked esküszöm.Akkor nézzük másik oldalról, mikor a védelemnél olyan int-eket szednek le, hogy a WR kezéről pattan le? És egy elkapónak ilyen esetben egyéb dolga sincs, pláne ha db sincsen rátapadva, és teljesen szabad mind 2 keze, nem húzza a mezét senki... tény, hogy fing passz volt, de ugyan olyan fing elkapási kísérlet is!vót az több is. Egy jó kapus sem tudja lereagálni a megpattanó lövést. Nincs olyan reflexmennyire ment el a kezétől? 5 centire?! Szerintem az nem olyan sok! Én fenntartom az állításom, hogy jó WR ezt behúzta volna... 😊azért szerintem egy jobb képességű wr ezt behúzta volna!honnan? kipattant másik oldalra : D
Gege55
ano92
Gege55
ano92
Gege55
ano92
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
mi lenne, plusz két yard, hát az kell harmadik és tizenötre... jahogy, nem?bekem, se hajlandó megfogni, Wentz nem fog több ajándékot adni, kevéskeés ha megfogja 2 yardért akkor mi van
Mazzu
ozibozi
több mint 8 éve
Pugh sérülése komolynak tűnik, már az öltözőben van, Brett Jones helyettesítimás se hiányzott ennek az OLnek..
kristof
több mint 8 éve
Jó, legalább van egy értelmes wr-ünk. XDD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c