New York Giants - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 6 éve
tavaly..Rá is férne a csapatra, mikor nyertetek utoljára ellenünk? 2-3 éve?De legalább lenne valami értelme...mondjuk egy Eagles verésnek mindig van (lenne)..
gyurczi
Szesze
balintbaba
több mint 6 éve
Azér még nincsám vége...😉Mondjuk ha nyerünk, nem lesz 0-6 a csoport. Akkor hajráDe legalább lenne valami értelme...belehúznak ne jöjjön top qb
gyurczi
ozibozi
gyurczi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Palesz76
501
TavalyRá is férne a csapatra, mikor nyertetek utoljára ellenünk? 2-3 éve?De legalább lenne valami értelme...mondjuk egy Eagles verésnek mindig van (lenne)..
gyurczi
Szesze
balintbaba
több mint 6 éve
nem az a baj hogy kinyalunk, hanem az hogy hogyan, és az sem utolsó hogy kitől
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mondjuk ha nyerünk, nem lesz 0-6 a csoport. Akkor hajráDe legalább lenne valami értelme...belehúznak ne jöjjön top qb
gyurczi
ozibozi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Rá is férne a csapatra, mikor nyertetek utoljára ellenünk? 2-3 éve?De legalább lenne valami értelme...mondjuk egy Eagles verésnek mindig van (lenne)..
gyurczi
Szesze
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
.-osanDe legalább lenne valami értelme...mondjuk egy Eagles verésnek mindig van (lenne)..
gyurczi
Szesze
több mint 6 éve
Palesz76
501
szóval itt egy 2-11 vs 11-2 meccs van, értem én 😊Valakinekm meglesz a harmadik
balu10
több mint 6 éve
Nem én jelenleg alig látok valamit a meccsből a család miatt 😛, mondtam már, hogy utálom a hétórás meccseket.... bár ahogy látom nem is baj 😀Ez a csapat Wentz miatt tartott ott, ahol. Nélküle teljesen reményvesztett mindenki, az összes önbizalom odalett. Csúnya kiesés lesz ebből az első körben.Dande te vagy az? 😀
Hulkeinstein
Greengo
több mint 6 éve
De legalább lenne valami értelme...Nyugi, a 49-ers beindult, nincs veszélyben az 1/2
gyurczi
több mint 6 éve
zsojti
4 063
kár hogy csak darby tud szerelni a DBk közülszokás szerint McLeod-é volt az elbaszott szerelés..
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
De legalább lenne valami értelme...mondjuk egy Eagles verésnek mindig van (lenne)..
gyurczi
több mint 6 éve
Hát itt valamit kéne csinálni és nem az O a legrosszabb...
több mint 6 éve
ozibozi
17 139
De legalább lenne valami értelme...belehúznak ne jöjjön top qb
gyurczi
több mint 6 éve
kár hogy csak darby tud szerelni a DBk közül
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mi van itt kérem???
több mint 6 éve
Palesz76
501
K(D)urva dolgokra képes ez a tippmix.
több mint 6 éve
Ez a csapat Wentz miatt tartott ott, ahol. Nélküle teljesen reményvesztett mindenki, az összes önbizalom odalett. Csúnya kiesés lesz ebből az első körben.Dande te vagy az? 😀
Hulkeinstein
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
De legalább lenne valami értelme...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Ez a csapat Wentz miatt tartott ott, ahol. Nélküle teljesen reményvesztett mindenki, az összes önbizalom odalett. Csúnya kiesés lesz ebből az első körben.Maiorta!!
Hulkeinstein
több mint 6 éve
ozibozi
17 139
kosaras elzárás
több mint 6 éve
nem volt rá nagy odds az biztos 😊na megtalálták a statisztikusok.. csak 3 évig kellett visszamenni 😀bár arra tettem volta egy közepes összeget, hogy mcdodoo előtti időpont lesz...
Szesze
balu10
több mint 6 éve
oh, nagyon furán játszik ma az O...
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 6 éve
Izi? 🤔🤔🤔