New York Giants - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 6 éve
"Mills mekkora ász, nem kell ide Sidney Jones"Akkor most remélem jobban érzed magad, hogy te megmondtad.
Végre nem érzem magam hülyének, konkrétan minden héten elmondtam, hogy Mills sosem lesz jó cover corner és most szépen meg is mutatkozik ez.
Sidney Jones nélkül ez a sec nem jó.
Hulkeinstein
több mint 6 éve
"Mills mekkora ász, nem kell ide Sidney Jones"...és honnan veszed, hogy vele jobb lesz? Én meg ezt nem értem. 😊
Végre nem érzem magam hülyének, konkrétan minden héten elmondtam, hogy Mills sosem lesz jó cover corner és most szépen meg is mutatkozik ez.
Hulkeinstein
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
azért nem írták még ki, mert túl sokáig kell visszamenni 😊Baszki mikor volt két td-s első negyedünk...szerintem olyan rég, hogy mindjért nyomják is a statot
gyurczi
balu10
több mint 6 éve
"Mills mekkora ász, nem kell ide Sidney Jones"Végre nem érzem magam hülyének, konkrétan minden héten elmondtam, hogy Mills sosem lesz jó cover corner és most szépen meg is mutatkozik ez.
több mint 6 éve
Mikor volt utoljára, hogy első negyedben több mint 10 pontot pakolt fel az O?Boldog Karácsonyt! 😀
Hysterycs
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Szerintem idén még nem játszott ilyen jól az offense. Ideje volt már így a week 15 környékén 😅
több mint 6 éve
Sőt, az előző meccsig nem is nagyon volt olyan, hogy akár 1 td-t is engedtek volna az első negyedben.😀Baszki mikor volt két td-s első negyedünk...a mi D-knek idén nem.
gyurczi
Janek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Baszki mikor volt két td-s első negyedünk...szerintem olyan rég, hogy mindjért nyomják is a statot
gyurczi
több mint 6 éve
Mikor volt utoljára, hogy első negyedben több mint 10 pontot pakolt fel az O?
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 6 éve
Baszki mikor volt két td-s első negyedünk...a mi D-knek idén nem.
gyurczi
több mint 6 éve
Baszki mikor volt két td-s első negyedünk...ráadásul papíron ez egy jó D.. logikus😊
gyurczi
több mint 6 éve
nem tudom emlékszem e az elmúlt 3 évből ilyen O-ra bármely meccsen, vagy akár negyedben!Engram isúgy kompletten az egész offense, bármily meglepő is..
gyurczi
Szesze
több mint 6 éve
Bazzeg én egy kevés pontos meccsre fogadtam!!😯
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Bazzeg én egy kevés pontos meccsre fogadtam!!😯
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Mills....
több mint 6 éve
Baszki mikor volt két td-s első negyedünk...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Hát nemtom Wentz kiesésére nem lehet fogni, hogy a defense lyukas mint az ementáliPont ezt akartam írni..Kés meg vaj esete. Eléggé szar lenne ha most kezdene leengedni a D.
mustaine
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Huhu!!!
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=4Dv5IbMNxLUFelbasznak ezek a szar streamek :/Valaki lökjön pls egy működő youtube-ost 😀
MrMiksa
marci88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ott is van megint 😊
több mint 6 éve
Engram isúgy kompletten az egész offense, bármily meglepő is..
gyurczi
több mint 6 éve
Hát nemtom Wentz kiesésére nem lehet fogni, hogy a defense lyukas mint az ementáli
több mint 6 éve
pff eddig a D# homály
több mint 6 éve
Nincs valakinek ennél értelmesebb stream-je?buffstream.com/watch/nfl-4.php
Awesome88