NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
13
6
2:15, Arena4
New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Kelce megsérlt?
több mint 2 éve
De ha sikerül a kontakt Maddoxnak, akkor DJ már agyrázkódással ülne a sátorban!azért láttam már ilyenre zászlót dobni..kompenzálták, hogy Jones futásánál se dobtak holdingot 😛
Szesze
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Csita
339
A Dallas ellen az összes ilyen DPI voltOtt akkor is röpködött az a sárga szar amikor nem kellet volna! 😀
tamas424
több mint 2 éve
A Dallas ellen az összes ilyen DPI voltEz 50-50 volt, azelőtt sztem 2 kb a nagy holding és a qb sneak sem volt meg..
tamas424
több mint 2 éve
Lehetett volna zászló, meg nem is. Jó ez így. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
A Dallas ellen az összes ilyen DPI voltDe ez nem volt DPI. 😀 Full szabályos védekezés Slaytől.
tamas424
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Pfff...azért láttam már ilyenre zászlót dobni..A támadóra...
Szesze
tûzoltó
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
A Dallas ellen az összes ilyen DPI voltjó, mondjuk akkor inkább ne dobjanak be egyet se.. nézhetetlen volt az a meccs
tamas424
több mint 2 éve
azért láttam már ilyenre zászlót dobni..kompenzálták, hogy Jones futásánál se dobtak holdingot 😛
Szesze
több mint 2 éve
Golladay úgy lötyög a pályán mint egy ***
több mint 2 éve
sejtettem, hogy szenvedős lesz.....
több mint 2 éve
tamas424
1 758
A Dallas ellen az összes ilyen DPI volt
több mint 2 éve
azért láttam már ilyenre zászlót dobni..
több mint 2 éve
legalább ennyi
több mint 2 éve
Kronos
779
Köszönöm 😊reddit.nflbite.com/Nekem a Falcons- Jags jön be erre a linkreSziasztok!nfl5.ir/simulator
Tud valaki egy használható streamet?
Köszönöm szépen!!!
Cox
nagir
Esetleg tud vki másik linket?
Ja, jó estét mindenkinek! 😊
Kronos
Csita
több mint 2 éve
Select game fülön válaszd ki a meccset, jobbra fenn....Nekem a Falcons- Jags jön be erre a linkreSziasztok!nfl5.ir/simulator
Köszönöm szépen!!!
Cox
nagir
Kronos
több mint 2 éve
egyszer védekeznénk ki egy 4. és rövidet, meg itt se volt egy holding seááááááááááááááááá
több mint 2 éve
naná a francba grrrrrrrr 😕
több mint 2 éve
Csita
339
reddit.nflbite.com/Nekem a Falcons- Jags jön be erre a linkreSziasztok!nfl5.ir/simulator
Köszönöm szépen!!!
Cox
nagir
Kronos
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Garett kirakásával még lehetett volna várni kicsit 😊topstreams.info/nfl/giants
dande