NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
43
12
2:15, Arena4
New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
Előre az ikszért...!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
szokásos RZ teljesítmény..? vagy ennyire késik a streamem?
Szesze
több mint 2 éve
így talán bevisszük majd..
több mint 2 éve
szokásos RZ teljesítmény..
több mint 2 éve
valaki csináljon már egy fumblit vagy szedje le már a labdát tőlünk
több mint 2 éve
RZ na most áll majd meg a tudomány....
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Nem is értem, ha akarnák szértuthatnának bennünket, de nem teszik... Hutchinson kell nekik, érzem!😉Az a röhej hogy látja a Csóri buta magyar is és ezek miért nem?
nagir
több mint 2 éve
Ritka pofás drive-ok egyike
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
persze a nyomorék screeeeeen meg beszívjuk
több mint 2 éve
rájuk értettem én is..AZ OL nem a csapat..........és nem azt mondtam, hogy egyfolytába, hanem hogy tudnak 😊azért olyan nagy dominanciát nem látok, akkor nem nulla pontotok lenne 😊az OLnek meg kellett volna oldani látszik, hogy tudnak dominálni, egyszerűen okosak akarunk lennisimán beragasztottatok volna egy punttal 10en belülre, sosem jöttünk volna át egész pályánDe ennek most miért mentünk neki?neki kellett nem ezzel volt a baj, hanem a hülyes hívással again...............
Greengo
dande
Szesze
dande
Szesze
dande
több mint 2 éve
AZ OL nem a csapat..........és nem azt mondtam, hogy egyfolytába, hanem hogy tudnak 😊azért olyan nagy dominanciát nem látok, akkor nem nulla pontotok lenne 😊az OLnek meg kellett volna oldani látszik, hogy tudnak dominálni, egyszerűen okosak akarunk lennisimán beragasztottatok volna egy punttal 10en belülre, sosem jöttünk volna át egész pályánDe ennek most miért mentünk neki?neki kellett nem ezzel volt a baj, hanem a hülyes hívással again...............
Greengo
dande
Szesze
dande
Szesze
több mint 2 éve
Uhh, ez szép áttörés volt!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
azért olyan nagy dominanciát nem látok, akkor nem nulla pontotok lenne 😊az OLnek meg kellett volna oldani látszik, hogy tudnak dominálni, egyszerűen okosak akarunk lennisimán beragasztottatok volna egy punttal 10en belülre, sosem jöttünk volna át egész pályánDe ennek most miért mentünk neki?neki kellett nem ezzel volt a baj, hanem a hülyes hívással again...............
Greengo
dande
Szesze
dande
több mint 2 éve
49-rs meccs 2.0 azt is meg lehetett volna nyerni de elbalfszkodtuk
több mint 2 éve
az OLnek meg kellett volna oldani látszik, hogy tudnak dominálni, egyszerűen okosak akarunk lennisimán beragasztottatok volna egy punttal 10en belülre, sosem jöttünk volna át egész pályánDe ennek most miért mentünk neki?neki kellett nem ezzel volt a baj, hanem a hülyes hívással again...............
Greengo
dande
Szesze
több mint 2 éve
Nem is értem, ha akarnák szértuthatnának bennünket, de nem teszik... Hutchinson kell nekik, érzem!😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
reméem Slay vagy Edward varázsolt vmit mert esélytelen............ két futásból csiálunk 50 yardot, erre passzolni kell.....nyilváááááááán
több mint 2 éve
simán beragasztottatok volna egy punttal 10en belülre, sosem jöttünk volna át egész pályánDe ennek most miért mentünk neki?neki kellett nem ezzel volt a baj, hanem a hülyes hívással again...............
Greengo
dande
több mint 2 éve
De ennek most miért mentünk neki?neki kellett nem ezzel volt a baj, hanem a hülyes hívással again...............
Greengo
több mint 2 éve
De ennek most miért mentünk neki?Statement play. Vagy így, vagy úgy.
Greengo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
fasza!
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
De bazmeg. Miért nem futsz?