NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
18
8
2:15, Arena4
New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
Kronos
779
Komolyan mondom,már szinte nem is érdekel, nyerünk vagy sem, de ez a játék, mintha a hátam közepét sajtreszelovel"simogatnak" hát b+ 😕 ,Defense nagyon okés, rájuk egy szavunk sem lehet, mondjuk nem árt megnézni, milyen O ellen ilyen hatékonyak 🤔Komolyan, nyerünk egy iylne meccset, és a nagytudasuak majd elmondják a meccs után, dehát fejlődtünk 😀 fuuuuu b+, nfc east az NFL pocegodre, két ilyen fogalmatlan kalapxar csapatot 😕 sorry Sasokszerintem nem fogjuk megnyerni
Kronos
Szesze
több mint 2 éve
ok még OL ember -
több mint 2 éve
eddig ma tbsször is eljutottunk
több mint 2 éve
de ezt máskor miért nem lehet?
több mint 2 éve
az a te stílusod 😊 én tényleg így gondolom, ha akarod fogadhatunk is rámegy a jinx 😊Komolyan, nyerünk egy iylne meccset, és a nagytudasuak majd elmondják a meccs után, dehát fejlődtünk 😀 fuuuuu b+, nfc east az NFL pocegodre, két ilyen fogalmatlan kalapxar csapatot 😕 sorry Sasokszerintem nem fogjuk megnyerni
Kronos
Szesze
dande
több mint 2 éve
Zet
1 548
Komolyan, nyerünk egy iylne meccset, és a nagytudasuak majd elmondják a meccs után, dehát fejlődtünk 😀 fuuuuu b+, nfc east az NFL pocegodre, két ilyen fogalmatlan kalapxar csapatot 😕 sorry SasokSimán kikaphatunk még a szokásos módok egyikén
Kronos
több mint 2 éve
megy a jinx 😊Komolyan, nyerünk egy iylne meccset, és a nagytudasuak majd elmondják a meccs után, dehát fejlődtünk 😀 fuuuuu b+, nfc east az NFL pocegodre, két ilyen fogalmatlan kalapxar csapatot 😕 sorry Sasokszerintem nem fogjuk megnyerni
Kronos
Szesze
több mint 2 éve
Komolyan, nyerünk egy iylne meccset, és a nagytudasuak majd elmondják a meccs után, dehát fejlődtünk 😀 fuuuuu b+, nfc east az NFL pocegodre, két ilyen fogalmatlan kalapxar csapatot 😕 sorry Sasokszerintem nem fogjuk megnyerni
Kronos
több mint 2 éve
Kronos
779
Komolyan, nyerünk egy iylne meccset, és a nagytudasuak majd elmondják a meccs után, dehát fejlődtünk 😀 fuuuuu b+, nfc east az NFL pocegodre, két ilyen fogalmatlan kalapxar csapatot 😕 sorry Sasok
több mint 2 éve
ez is jól indul
több mint 2 éve
véletlenül se legyen 3x jó esténk egymás után
több mint 2 éve
Kronos
779
3&23 ra futunk, hát b+ minek nézem én ezt? 😀
több mint 2 éve
Már bocs de két ilyen szar csapatot..
több mint 2 éve
szerintem jöjjön Minshaw 😛
több mint 2 éve
😀 ezért érdemes volt labdát szerezni
több mint 2 éve
Zet
1 548
Ez egy csodálatos drive
több mint 2 éve
csodálatos playek..
több mint 2 éve
Azt meg nem talaltuk mi van ha nem megy a futas
több mint 2 éve
Ugyan, semmi baj, ezen legalább utólag mosolyogtam, máson úgyse tudok...Lehetett volna picit hosszabb, elnézést.Szép punt.Nem értettem, aztán oda ért a streamem!😉
csipkelli
nagir
csipkelli
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Lehetett volna picit hosszabb, elnézést.Szép punt.Nem értettem, aztán oda ért a streamem!😉
csipkelli
nagir
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Az alabama connection 😀
több mint 2 éve
Szép punt.Nem értettem, aztán oda ért a streamem!😉
csipkelli
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
remélem Sirianni meg Hurts majd megint magára vállalja a felelősséget és szrt sem érünk vele