New York Giants - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
Meccs van megint.
több mint 10 éve
meg van az a szép drive, TD!
több mint 10 éve
Nah mi megint kihozzuk a legjobbat az ellenfelunkbol
több mint 10 éve
cseresorunk
több mint 10 éve
Na bejött valami helyi Jimmy Jump. Szerelték vagy 6an. Lehet őket leigazolni holnap. LOL
több mint 10 éve
szar hívás rosszul kivitelezve, amikor mindig konzervatívan megyünk ilyenkor, akkor ezek hogy jönnek ki valakikből hirtelen, pont hogy mi kezdjük a 2. félidőt
több mint 10 éve
A Giants fanok szerintem nagyon rendes arcok, nem tennének ilyet.Giants fanok most fognak megölni.erről beszéltem korábban...Mondjuk ebből csak nem kaptok pontot.
Asbee
iktriad
Sixo
több mint 10 éve
FG elég lett volna, úgyis mi kezdjük a 2. félidőt, egy ügyes drive-val TD után majdnem véget is ért volna a meccs...na sebaj ez a 49ers így is verhető
több mint 10 éve
Giants fanok most fognak megölni.erről beszéltem korábban...Mondjuk ebből csak nem kaptok pontot.
Asbee
iktriad
több mint 10 éve
erről beszéltem korábban...Mondjuk ebből csak nem kaptok pontot.
Asbee
több mint 10 éve
ez egy terrrible throw volt
több mint 10 éve
még jó, hogy túlzottan magabiztossá tettük ezzel őket 😊
több mint 10 éve
erről beszéltem korábban...
több mint 10 éve
b@szki sikerül 1 perc alatt FG-ra felhozni a Giantset, ennyire jól védekezünk passz ellen, akkor amikor tudjuk csak passzolni fognakTessék, ez már remélem jobban tetszett.
Alabama Niners
több mint 10 éve
b@szki sikerül 1 perc alatt FG-ra felhozni a Giantset, ennyire jól védekezünk passz ellen, akkor amikor tudjuk csak passzolni fognakHogy mondod? xD
Alabama Niners
több mint 10 éve
b@szki sikerül 1 perc alatt FG-ra felhozni a Giantset, ennyire jól védekezünk passz ellen, akkor amikor tudjuk csak passzolni fognak
több mint 10 éve
Megoldjuk anelkul is 😉Ezzel pont felétek jinxelt.Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...Ne jinxejé te! 😀
iktriad
Josszi
Sixo
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
Harris most nem ejtette el.
több mint 10 éve
Will Tye jól összekapta magát múlt héthez képest
több mint 10 éve
Ezzel pont felétek jinxelt.Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...Ne jinxejé te! 😀
iktriad
Josszi
több mint 10 éve
lenne egy csak kicsit normálisabb falunk vezethetnénk, kár volt ezért a drive-értMond azt, hogy Staley király , Boone meg hulladék.
Alabama Niners
több mint 10 éve
Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...Ne jinxejé te! 😀
iktriad
több mint 10 éve
Meg varnunk kell a tokeletes drivera ugy latszik.. de ez jo volt.. latszik a feny az alagut vegen.. gyerunk D
több mint 10 éve
lenne egy csak kicsit normálisabb falunk vezethetnénk, kár volt ezért a drive-ért