NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
New York Giants - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
Meccs van megint.
több mint 9 éve
meg van az a szép drive, TD!
több mint 9 éve
safc4
338
Nah mi megint kihozzuk a legjobbat az ellenfelunkbol
több mint 9 éve
ozibozi
16 994
cseresorunk
több mint 9 éve
Na bejött valami helyi Jimmy Jump. Szerelték vagy 6an. Lehet őket leigazolni holnap. LOL
több mint 9 éve
ozibozi
16 994
szar hívás rosszul kivitelezve, amikor mindig konzervatívan megyünk ilyenkor, akkor ezek hogy jönnek ki valakikből hirtelen, pont hogy mi kezdjük a 2. félidőt
több mint 9 éve
A Giants fanok szerintem nagyon rendes arcok, nem tennének ilyet.Giants fanok most fognak megölni.erről beszéltem korábban...Mondjuk ebből csak nem kaptok pontot.
Asbee
iktriad
Sixo
több mint 9 éve
FG elég lett volna, úgyis mi kezdjük a 2. félidőt, egy ügyes drive-val TD után majdnem véget is ért volna a meccs...na sebaj ez a 49ers így is verhető
több mint 9 éve
Giants fanok most fognak megölni.erről beszéltem korábban...Mondjuk ebből csak nem kaptok pontot.
Asbee
iktriad
több mint 9 éve
erről beszéltem korábban...Mondjuk ebből csak nem kaptok pontot.
Asbee
több mint 9 éve
ozibozi
16 994
ez egy terrrible throw volt
több mint 9 éve
még jó, hogy túlzottan magabiztossá tettük ezzel őket 😊
több mint 9 éve
erről beszéltem korábban...
több mint 9 éve
b@szki sikerül 1 perc alatt FG-ra felhozni a Giantset, ennyire jól védekezünk passz ellen, akkor amikor tudjuk csak passzolni fognakTessék, ez már remélem jobban tetszett.
Alabama Niners
több mint 9 éve
b@szki sikerül 1 perc alatt FG-ra felhozni a Giantset, ennyire jól védekezünk passz ellen, akkor amikor tudjuk csak passzolni fognakHogy mondod? xD
Alabama Niners
több mint 9 éve
b@szki sikerül 1 perc alatt FG-ra felhozni a Giantset, ennyire jól védekezünk passz ellen, akkor amikor tudjuk csak passzolni fognak
több mint 9 éve
Josszi
3 341
Megoldjuk anelkul is 😉Ezzel pont felétek jinxelt.Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...Ne jinxejé te! 😀
iktriad
Josszi
Sixo
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Harris most nem ejtette el.
több mint 9 éve
Will Tye jól összekapta magát múlt héthez képest
több mint 9 éve
Ezzel pont felétek jinxelt.Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...Ne jinxejé te! 😀
iktriad
Josszi
több mint 9 éve
lenne egy csak kicsit normálisabb falunk vezethetnénk, kár volt ezért a drive-értMond azt, hogy Staley király , Boone meg hulladék.
Alabama Niners
több mint 9 éve
Josszi
3 341
Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...Ne jinxejé te! 😀
iktriad
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 341
Meg varnunk kell a tokeletes drivera ugy latszik.. de ez jo volt.. latszik a feny az alagut vegen.. gyerunk D
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
lenne egy csak kicsit normálisabb falunk vezethetnénk, kár volt ezért a drive-ért