NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Giants - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
ezt mi 3 éve képtelenek vagyunk levédekezni
több mint 9 éve
Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...
több mint 9 éve
vanek úr
1 894
Eli dojon Harrisnek szar passzokat mert lehet hogy csak a jo passzokkal van bajavagy passzoljon a futóknak, az több sikerrel kecsegtet.
safc4
több mint 9 éve
safc4
338
De elveznem ha JPP is jatszana 😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
amúgy legalább lőtávolba érünk, ez azért láthatóan előre mutat
több mint 9 éve
safc4
338
Eli dojon Harrisnek szar passzokat mert lehet hogy csak a jo passzokkal van baja
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
ráadásul Donell is droppos fajta, és a slot így nem is kap szerintem annyi bizalmat, mint amit elbírna ez a típusú O
több mint 9 éve
safc4
338
Ez mar nem az elso droppja
több mint 9 éve
mondanom sem kell, hogy megint Harris : /
több mint 9 éve
vanek úr
1 894
ujabb szep vedekezes!főleg ahhoz képest, hogy a komplett lb sor sérült
ironroy
több mint 9 éve
A frisco O line minden meccsen ennyire szar vagy ez egyedi eset?mindig ennyire szar
Greengo
több mint 9 éve
a csodálatos fal fél másodperc alatt átengedte a védelmet, mégis mit lehet ezek után elvárni Kaeptől? Ennyi idő alatt nem lesz szabad WR, a nyakában meg ott liheg az egész védelem!
több mint 9 éve
A frisco O line minden meccsen ennyire szar vagy ez egyedi eset?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
ujabb szep vedekezes!
több mint 9 éve
Hyde mégis mit gondolt.....hátrafelé nem lehet előrehaladni....Ha rák vagy, akkor igen. LOL
Alabama Niners
több mint 9 éve
Hyde mégis mit gondolt.....hátrafelé nem lehet előrehaladni....
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
fasza Beason okos agyrázkódással out
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
vagy pár hét😊Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀Elmúlt pár év Giants meccseire gyanakszom. De egyelőre tényleg kontrolláljátok a meccset.
Asbee
iktriad
több mint 9 éve
Pláne h idén szeretünk erősen kezdeni, aztán...Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀Elmúlt pár év Giants meccseire gyanakszom. De egyelőre tényleg kontrolláljátok a meccset.
Asbee
iktriad
több mint 9 éve
Beason agyrázkódás, nem jön vissza
több mint 9 éve
Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀Elmúlt pár év Giants meccseire gyanakszom. De egyelőre tényleg kontrolláljátok a meccset.
Asbee
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
ez ami ott is levédekezhetetlen volt pár yardra ha gyorsan nyomja ritmusra
több mint 9 éve
Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀