New York Giants - San Francisco 49ers
1 hónapja
Ha normális edzők lesznek jövőre, egész jó kis csapatunk lehet.
1 hónapja
udv, most ertem utol az elot...Ez a szep az NFL-ben. Meg 20 ev utan is tud meglepetest okozni. Mint egy jo feleseg.
mar 20 eve nezek NFL-t de azt, hogy a center csinaljon false startot, hat nem igazan emlekszem h lattam-e valaha, de ma sikerult osszehozni.
csebi
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Pedig jól kitalálta a mester hogy a csere-secondaryt felküldve eltereli az ellen figyelmét a futásról, csak sajnos ott nem Kafka a játékhívóTuti!! Kabalából nem nézi a meccsetes most mki meglepodott h a 49ers atfutott rajtunkBowen tuti
csebi
Zet
Haba
1 hónapja
a Giants vezetés után 27-3ugye itt sirtunk eveken at, hogy keptelenek vagyunk elso driveban pontokat szerezni. miota Dart a kezdo ezzel nincs gond. de sok massal igen.
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Neki csak annyi a dolga, h hívja a játékokat, nem az h nézzede h egyiket sem?Tuti!! Kabalából nem nézi a meccsetes most mki meglepodott h a 49ers atfutott rajtunkBowen tuti
csebi
Zet
Haba
csebi
1 hónapja
Lesz-e még győzelmünk idén?
1 hónapja
de h egyiket sem?Tuti!! Kabalából nem nézi a meccsetes most mki meglepodott h a 49ers atfutott rajtunkBowen tuti
csebi
Zet
Haba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Tuti!! Kabalából nem nézi a meccsetes most mki meglepodott h a 49ers atfutott rajtunkBowen tuti
csebi
Zet
1 hónapja
Talán nyerünk xD
1 hónapja
Robinsonnak is megadjuk, ami neki jár. Első TD idén
1 hónapja
es most mki meglepodott h a 49ers atfutott rajtunk
1 hónapja
de ha jol lattam vmeik reklamban eppen Tommy De Vito szerepelt. kelendoek az iranyitoink ...
1 hónapja
Mi edzőt buktatunk’ vagy 10 éve, csak nem vesszük észre mikor cserélődnek ezért nonstop nyomjuk.Viszont azt kiválóan. Megint sikerülni fog, ha nehezen is 😉
ozibozi
1 hónapja
udv, most ertem utol az elot...Nem tudta szegény, mikor indítja a center a játékot 😁
mar 20 eve nezek NFL-t de azt, hogy a center csinaljon false startot, hat nem igazan emlekszem h lattam-e valaha, de ma sikerult osszehozni.
csebi
1 hónapja
udv, most ertem utol az elot...De de már csinált Giants meccsen a MI centerünk, emlékszem rá!
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
udv, most ertem utol az elot...mar 20 eve nezek NFL-t de azt, hogy a center csinaljon false startot, hat nem igazan emlekszem h lattam-e valaha, de ma sikerult osszehozni.
1 hónapja
Nincs olyan forgatókönyv, ahol mi nyerünk -10 pontról. Ahhoz kompetens edzők kellenekbármikor kiszakadhat Dartból egy nagy futásNo para, ellenünk játszotokRosszat sejtekkomolyan 3 ilyen szánalom flaget.
Ers81
Jennings PI
UR
illegal shift
mind bullshit.
petey
Haba
petey
1 hónapja
bármikor kiszakadhat Dartból egy nagy futásNo para, ellenünk játszotokRosszat sejtekkomolyan 3 ilyen szánalom flaget.
Ers81
Jennings PI
UR
illegal shift
mind bullshit.
petey
Haba
1 hónapja
na elmentek a kurva anyátokba ti büdös gecikKorrekt.
petey
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain