New York Giants - San Francisco 49ers
1 hónapja
mondjuk ja, a 9ers tábor az egyik legjobban utazó az NFL-benazért az emberes. 2 false start otthonOtthon? Több a vendégdrukker a stadionban.
petey
vanek úr
1 hónapja
Pedig azt hittem minden támadásuk TD lesz, azt egy punt...🥴

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
azért az emberes. 2 false start otthonOtthon? Több a vendégdrukker a stadionban.
petey
1 hónapja
Ez az a back-to-back false start remek volt. Iszonyat idegesítőek Kafka hívásai is. Kb az egész 49ers D tudja, mi fog következni.
1 hónapja
nem vagyok telhetetlen, és bocs srácok, de ideje lenne megszerezni a MÁSODIK pickünket ma :S
1 hónapja
Talán már Daboll is kezdi kapisgálni, hogy ezen a meccsen bűn volt nem neki menni 4. és 2-re.
1 hónapja
Ez a Mcaffrey Robinson duo komoly.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
CMCnek is megcsináljuk a szezon meccsét, mint Barkleynak.😭

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Run D ma is kiemelkedő.
1 hónapja
Mindenkire számított Bowen, csak CMC-re nem. Okos fiúLehet, nem ismeri.
vanek úr
1 hónapja
Mindenkire számított Bowen, csak CMC-re nem. Okos fiú
1 hónapja
Csak Társbérlő itt a Giants, biztos aErre van penz a kis csapatoknal mint a Giants. A Brownsnal igazi fu van.Ezt a szájbavert műfüvet meglátom a MetLifeban és kiráz a hideg! Botrány mennyi sérülést okozott már!Tisztes helytállást, sérülések nélkül!nekünk már jóbarátunk az IR lista, mintha hazamenne oda mindenki
nagir
de jah, nem kell több nektek sem.
petey
nagir
Hendrix
Jets nem engedi 😂😂😂
1 hónapja
vicc. bár mit is várunk egy kispados védelemtől. se DL se pass rush.innen válogass
petey
nfl.footybite.to/New-York-Giants-vs-San-Francisco-49ers/52191
1 hónapja
vicc. bár mit is várunk egy kispados védelemtől. se DL se pass rush.
1 hónapja
Sajnos nekem nem működik.Van működő stream? Kösziamit adtam az stabil
Ers81
petey
1 hónapja
Na TJ végre

1 hónapja
Na, ez jó kis drive volt!
1 hónapja
Erre van penz a kis csapatoknal mint a Giants. A Brownsnal igazi fu van.Ezt a szájbavert műfüvet meglátom a MetLifeban és kiráz a hideg! Botrány mennyi sérülést okozott már!Tisztes helytállást, sérülések nélkül!nekünk már jóbarátunk az IR lista, mintha hazamenne oda mindenki
nagir
de jah, nem kell több nektek sem.
petey
nagir
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain