New York Giants - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Zet
1 548
Egyszer jönni fog egy nagy játék.
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ez de szép. Vissza is mentünk
több mint 7 éve
Palesz76
501
Megvan az első.
több mint 7 éve
azta, 1st down!
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
igen, ezért fogunk kikapni. ennyire befosva nem lehet játszani.elképesztően merész támadás,, vezetünk négy ponttal, minek több?mert mi kezdünk. mert 0:40 + 1 időkérésed van hátra, arról nem is beszélve, hogy a legion of boom ellen játszol 4 db UDFA WR-el
Mazzu
balu10
több mint 7 éve
elképesztően merész támadás,, vezetünk négy ponttal, minek több?mert mi kezdünk. mert 0:40 + 1 időkérésed van hátra, arról nem is beszélve, hogy a legion of boom ellen játszol 4 db UDFA WR-el
Mazzu
több mint 7 éve
mondjuk ha valamikor tényleg nem kell(ett) kockáztatni az most voltpersze ezzel nem fogjuk megnyerni a meccset az is biztos
több mint 7 éve
Palesz76
501
Darkwa idén kikészül annyit ütközik majd.
több mint 7 éve
Palesz76
501
Nincs passz ,nincs INT
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
elképesztően merész támadás,, vezetünk négy ponttal, minek több?
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
az oké hogy sérültek a WRk, de hogy ha nem hívnak rájuk játékot, még el sem tudják ejteni
több mint 7 éve
Ez de gáz, be vagyunk fosva
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Semmi, de semmi elképzelés nincs a támadásokban!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
engem azért meglepne még mindig, bár ilyen meccsre számítottam, de a végére elfárad a védelem így szerintemazért az valahol vicc, h mi vezetünk ezen a meccsenSztem meg is fogjuk nyerni valahogy.
Szesze
Zet
több mint 7 éve
Ez mi a faszom volt???????megnézük, ha lett volna üres wr felbasszuk, így földhöz vágás és jön a futás...
csebi
több mint 7 éve
Bmeg vissza kell lönniük, ezek a balfékek miatt
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Ez mi a faszom volt???????
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Palesz76
501
Remélem szünetig pihenhet a D
több mint 7 éve
Zet
1 548
azért az valahol vicc, h mi vezetünk ezen a meccsenSztem meg is fogjuk nyerni valahogy.
Szesze
több mint 7 éve
azért az valahol vicc, h mi vezetünk ezen a meccsen
több mint 7 éve
B...meg flagfociban nem fújnak be ilyen OPI-tazért ez egyértelmű volt
garrett27
több mint 7 éve
B...meg flagfociban nem fújnak be ilyen OPI-tNe már ez kb a 3.dik volt....
garrett27
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!