New York Giants - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Nem volt egy hétköznapi TD. Ha mindkettő fogja akkor úgy tudom a támadó a kedvezményezett.a végén Collins-nál volt a labda, ilyen alapon fumble-nál is ha kicsi a rakás van, akkor mindig a támadósoré a labda oszt jólvan
garrett27
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
vanek úr
1 904
Meg Donnellnek anno.Hogyne, de még utána az öltözőben is birtokolnod kellene. ohh, wait, csak Shepardnak....nyílván megint csalunk. egyébként a szabályok sziernt ha egyszerre fogják meg akkor tdaz mert HawksSzerintem nem TDde az lesz
nagir
Szesze
balu10
Sebii
Zet
több mint 7 éve
NightBoY
616
Csak mire mindjetto fogta az elkapo mar reg kilepett. De persze az nem gond. Utana lett td signal
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
nem ezen múlik
több mint 7 éve
Nem volt egy hétköznapi TD. Ha mindkettő fogja akkor úgy tudom a támadó a kedvezményezett.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Sebii
3 534
megkövetem magam valóban nem volt td. de legalább legint lehet bírózni egy jót, amikor köze nincs a Giantsnek a meccshez
több mint 7 éve
nem azt mondtam, hanem azt, hogy ez a bírói stáb ma baromira nem nekünk kedvez, ennyi.nyílván megint csalunk. egyébként a szabályok sziernt ha egyszerre fogják meg akkor tdaz mert HawksSzerintem nem TDde az lesz
nagir
Szesze
balu10
Sebii
több mint 7 éve
ez mi??? 😀😀fail mary 2.0
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Hát de pont ez az, hogy nem fogta meg, mozgott a labda a kezében, Collins utána vette el.nyílván megint csalunk. egyébként a szabályok sziernt ha egyszerre fogják meg akkor tdaz mert HawksSzerintem nem TDde az lesz
nagir
Szesze
balu10
Sebii
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
De a birtoklása nem volt meg végig
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Zet
1 561
Hogyne, de még utána az öltözőben is birtokolnod kellene. ohh, wait, csak Shepardnak....nyílván megint csalunk. egyébként a szabályok sziernt ha egyszerre fogják meg akkor tdaz mert HawksSzerintem nem TDde az lesz
nagir
Szesze
balu10
Sebii
több mint 7 éve
Erre én is azt mondom bmeg......sima INT úgy kiszedte a kezéből, hogy csuda WTF
több mint 7 éve
Na jó éjt! Szevasztok!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
következetesen "stands" minden kétes esetnél, éljen a videóbíró!Szerintem nem TDJogos, ha következetesek a bírók, ez biztos hogy interception kell legyen
nagir
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Ennyi, és maradt is TD.nyílván megint csalunk. egyébként a szabályok sziernt ha egyszerre fogják meg akkor tdaz mert HawksSzerintem nem TDde az lesz
nagir
Szesze
balu10
Sebii
több mint 7 éve
Sebii
3 534
nyílván megint csalunk. egyébként a szabályok sziernt ha egyszerre fogják meg akkor tdaz mert HawksSzerintem nem TDde az lesz
nagir
Szesze
balu10
több mint 7 éve
Na ha ez megfelel az elkapás szabályának... akkor elmennek a ...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Szerintem nem TDJogos, ha következetesek a bírók, ez biztos hogy interception kell legyen
nagir
több mint 7 éve
oké ezt nem hiszem el... már azt se, hogy TD-nek ítélték, azt meg pláne nem, hogy megint a Seattle csinálja ezt
---
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
meg is érdemlik.
több mint 7 éve
természetesen a SEA-nak hogy ezt a féreg, okádék, söpredék, tehetetlen , buta , nyominger mekedut kibasszák a picsába végres a bírók is vért izzadnak hogy meccsben tartsák a kék szartTe kinek drukkolsz?
vittore
nagir
több mint 7 éve
Zet
1 561
Ez nem TD