New York Giants - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Sikerült az első három heti parádés teljesítményt is vastagon alulmúlni.Megjinxeljük??? 😉
Remélem repül mindenki a büdös picsába.
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Sikerült az első három heti parádés teljesítményt is vastagon alulmúlni.Remélem repül mindenki a büdös picsába.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Wyatt: 45 pont, ugyan már!!?? 😀 😀 😀
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Haskins jo lesz ne aggodjatok és remelem Gruden még marad sokaig (L)
több mint 5 éve
hát azért vicces mind a két csapat, ma is... 😀Gruden még a Haskins debütálást is elkúrta, grat! Azért sajnálom a srácot, de örülök, hogy nem Őt húztuk!!!
Szerkesztette: nagir
több mint 5 éve
Azért Haskins ma alaposan leégeti magát így elsőre, amiért nagyon kár. Most is 3 passzából 2 INT, csak szerencséje volt az elsőnél. Pedig a védelmünk azért messze nem ilyen jó.Azért a balfasz elkapók is vastagon benne voltak, meg a zéró fal...
Awesome88
több mint 5 éve
Tompo
49
JJ és a forró krumpli
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Azért Haskins ma alaposan leégeti magát így elsőre, amiért nagyon kár. Most is 3 passzából 2 INT, csak szerencséje volt az elsőnél. Pedig a védelmünk azért messze nem ilyen jó.
több mint 5 éve
Davis is bazmeg... a csehkettőt nézte?
több mint 5 éve
volt pár turnover ezen a meccsen..
több mint 5 éve
azért Barkleynak én is nagyon felültem de tényleg nem ér sajnos annyit be kell látni...Barkley trade?amúgy most is az látszik, h kurvára nem TE-t, meg RB-t kellett volna húzkodni az elmúlt években és nem lenne semmi bajunk..
egész jó védelem jönne ki belőle! 😊
yooker
Szesze
mégha most fumbli is..
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Gáz lenne behozni Manning utolsó drive-ra?
több mint 5 éve
Barkley trade?amúgy most is az látszik, h kurvára nem TE-t, meg RB-t kellett volna húzkodni az elmúlt években és nem lenne semmi bajunk..
yooker
több mint 5 éve
Lol, mipunt
több mint 5 éve
Barkley trade?Csönd! Még a végén DG meghallja!!
yooker
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ilyen ez a Schutdown CB lét....hihetetlen hogy tud ekkorát változni egy komplett védelem 2 meccs alatt, oké hogy nem ugyanaz az ellenfél, de ez akkor is durvaBaker ott van amúgy? Ma nevét se hallottam...
Szesze
Awesome88
több mint 5 éve
nemtom mert minden playt peppers csinál 😊hihetetlen hogy tud ekkorát változni egy komplett védelem 2 meccs alatt, oké hogy nem ugyanaz az ellenfél, de ez akkor is durvaBaker ott van amúgy? Ma nevét se hallottam...
Szesze
Awesome88
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
hihetetlen hogy tud ekkorát változni egy komplett védelem 2 meccs alatt, oké hogy nem ugyanaz az ellenfél, de ez akkor is durvaBaker ott van amúgy? Ma nevét se hallottam...
Szesze
több mint 5 éve
Tompo
49
hihetetlen hogy tud ekkorát változni egy komplett védelem 2 meccs alatt, oké hogy nem ugyanaz az ellenfél, de ez akkor is durvaLassan összeszoknak remélem ez annak a jele
Szesze
több mint 5 éve
hihetetlen hogy tud ekkorát változni egy komplett védelem 2 meccs alatt, oké hogy nem ugyanaz az ellenfél, de ez akkor is durva
több mint 5 éve
Bazmeg.
több mint 5 éve
Nekem is annak tűnt, sajnos! 😕Jaj Connelly, nee!Ez szerintem achilles 😕((((
nagir
Tompo
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
JJ villant