New York Jets - Denver Broncos
1 feliratkozó
több mint 4 éve
vic vedd már fel a kurva maszkot
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
jóva Greg Williams tényleg fizet bounty-tvicc
több mint 4 éve
De mi a halál faszáért nem puntoljuk el a fenébe ilyenkor? El akarjuk töretni Ryp gerincét?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
és a jets átlépte a 100 yardot büntetésekben (nekünk 94 van 😀)
több mint 4 éve
Meccs előtt ezt mondtam volna legrosszabb forgató könyvnek. Szoros győzelmet. Bebizonyosodott hogy szarok vagyunk, ugyanakkor arra pont jók leszünk h a draft sorrendet megint elbasszuk a végére. Nincs értelme drukkolni egy két ilyen győzelemnek, a nagyobb képet kell látnunk, ez pedig az diktálja hogyha szar vagy, legyél nagyon az, az adott szezonban, a jövő érdekében. RÉMÁLMAIM FORGATÓKÖNYVE A TREADMILL STÁTUSZ.Akkor drukkolj annak, hogy kikapjunk, ha attól jobban érzed magad.
esanders10
En ennek ellenére annak fogok mindig, hogy nyerjünk, mert a kedvenc csapatom. És a meccs alatt pont nem izgat a jövő évi draft.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
azért van Lock köré építve a csapatÉpp ezért lenne jó véget vetni ennek.Meccs előtt ezt mondtam volna legrosszabb forgató könyvnek. Szoros győzelmet. Bebizonyosodott hogy szarok vagyunk, ugyanakkor arra pont jók leszünk h a draft sorrendet megint elbasszuk a végére. Nincs értelme drukkolni egy két ilyen győzelemnek, a nagyobb képet kell látnunk, ez pedig az diktálja hogyha szar vagy, legyél nagyon az, az adott szezonban, a jövő érdekében. RÉMÁLMAIM FORGATÓKÖNYVE A TREADMILL STÁTUSZ.mit néztél az elmúlt 4 évben? 😀
esanders10
Negritis
esanders10
más kérdés hogy beomlott mindenhol
több mint 4 éve
Én sose fogok győzelemért szomorkodni, főleg hajnali 6-kor nem 😀
több mint 4 éve
esanders10
528
Épp ezért lenne jó véget vetni ennek.Meccs előtt ezt mondtam volna legrosszabb forgató könyvnek. Szoros győzelmet. Bebizonyosodott hogy szarok vagyunk, ugyanakkor arra pont jók leszünk h a draft sorrendet megint elbasszuk a végére. Nincs értelme drukkolni egy két ilyen győzelemnek, a nagyobb képet kell látnunk, ez pedig az diktálja hogyha szar vagy, legyél nagyon az, az adott szezonban, a jövő érdekében. RÉMÁLMAIM FORGATÓKÖNYVE A TREADMILL STÁTUSZ.mit néztél az elmúlt 4 évben? 😀
esanders10
Negritis
több mint 4 éve
Meccs előtt ezt mondtam volna legrosszabb forgató könyvnek. Szoros győzelmet. Bebizonyosodott hogy szarok vagyunk, ugyanakkor arra pont jók leszünk h a draft sorrendet megint elbasszuk a végére. Nincs értelme drukkolni egy két ilyen győzelemnek, a nagyobb képet kell látnunk, ez pedig az diktálja hogyha szar vagy, legyél nagyon az, az adott szezonban, a jövő érdekében. RÉMÁLMAIM FORGATÓKÖNYVE A TREADMILL STÁTUSZ.mit néztél az elmúlt 4 évben? 😀
esanders10
több mint 4 éve
esanders10
528
Meccs előtt ezt mondtam volna legrosszabb forgató könyvnek. Szoros győzelmet. Bebizonyosodott hogy szarok vagyunk, ugyanakkor arra pont jók leszünk h a draft sorrendet megint elbasszuk a végére. Nincs értelme drukkolni egy két ilyen győzelemnek, a nagyobb képet kell látnunk, ez pedig az diktálja hogyha szar vagy, legyél nagyon az, az adott szezonban, a jövő érdekében. RÉMÁLMAIM FORGATÓKÖNYVE A TREADMILL STÁTUSZ.
több mint 4 éve
Azért ha a Jetsnél összejön Lawrence, Darnoldot szívesen látnám nálunk jövőre Lock mögött. Belőle is lehet még top 10 QB.persze, nathan petermanből is ...
Cruyffista
több mint 4 éve
yay, nyertünkjah nem, ha Harris és Fant sérült akkor még így se 😕
több mint 4 éve
Cruyffista
3 340
Azért ha a Jetsnél összejön Lawrence, Darnoldot szívesen látnám nálunk jövőre Lock mögött. Belőle is lehet még top 10 QB.
több mint 4 éve
közbe Jewell is megcsinálta a 2. sackjét
több mint 4 éve
én korábban streameket néztem ahhoz képest előrébb van 😀Game pass késik, kb mindenhez képest, főleg tv-hez képest, azért nem szoktam régebben fórumozni közbenGordon baszki!!! Koszihogy a faszomba láttad hamarabb mint én gamepasson? 😀
eaglesmcnabb
Negritis
StormST
több mint 4 éve
nem is értem gaset, amikor 4 es 1nél field gólt rúg, 2 pont hátrányban.mer mit csináljon? 😀 átveszik a vezetést és bízik a szar Ryp-ben
esanders10
több mint 4 éve
Game pass késik, kb mindenhez képest, főleg tv-hez képest, azért nem szoktam régebben fórumozni közbenGordon baszki!!! Koszihogy a faszomba láttad hamarabb mint én gamepasson? 😀
eaglesmcnabb
Negritis
több mint 4 éve
Sérültek ide-oda, azért a 28 kapott pont (még ha a pick6 nem is az övék) a Jetstől elég csúnya2 short fieldből lett FG
Vonster
nem volt elit a D# de korrektül tette a dolgát
több mint 4 éve
esanders10
528
nem is értem gaset, amikor 4 es 1nél field gólt rúg, 2 pont hátrányban.
több mint 4 éve
Vonster
1 016
Sérültek ide-oda, azért a 28 kapott pont (még ha a pick6 nem is az övék) a Jetstől elég csúnya
több mint 4 éve
Ryp megpróbált blokkolni
több mint 4 éve
Így kell szarból várat építeni fénysebességgel 😀
több mint 4 éve
esanders10
528
úristen, ezeket tényleg nem lehet alulmúlni. ha rypienestül mi megvertük őket, akkor egy komoly 0-16 érik.
több mint 4 éve
Stadionba vanGordon baszki!!! Koszihogy a faszomba láttad hamarabb mint én gamepasson? 😀
eaglesmcnabb
Negritis