New York Jets - Miami Dolphins
több mint 7 éve
Ez a vegso Lipett INT nem tok ugyanolyan volt mint a hazai Jets elleni meccsen?Nem tudom, de az ilyet mindir orom nezni, sose unnam meg 😀
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Ez a vegso Lipett INT nem tok ugyanolyan volt mint a hazai Jets elleni meccsen?
több mint 7 éve
Landry hogy osztja a blokkokat 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Jol teszik! 19 ponton all a fantasy-ben a Miami D-m 😀Azt pont lattam, szegenynek ott maradt a nyoma a fuben 😕De nemma
De Fitz is vert mar el minket
Paradoxon_MIA
Amugy a D hozza a meccset nekunk meg Aikens Punt blokk + return TD
Adirotor
Jo latni, hogy sokkal motivaltabbnak tunnek a sracok, mint tavaly/tavalyelott ilyen helyzetekben
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Azt pont lattam, szegenynek ott maradt a nyoma a fuben 😕De nemma
De Fitz is vert mar el minket
Paradoxon_MIA
Amugy a D hozza a meccset nekunk meg Aikens Punt blokk + return TD
több mint 7 éve
Azt pont lattam, szegenynek ott maradt a nyoma a fuben 😕De Fitz is vert mar el minket
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Bar, meg van kb. egy negyed. Hogy latjatok? Van eselyunk megtartani az elonyt?Nezd szegeny Pettyt
Paradoxon_MIA
Halal
több mint 7 éve
Bar, meg van kb. egy negyed. Hogy latjatok? Van eselyunk megtartani az elonyt?
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
En azt Automat L-re gondolomA jovo heten a bills ellen eldol h bejutunk e a rajatszasba 😀A Peccet otthon már rutinból is veritek?
Adirotor
Kampman
De a broncos 2 szer tuti kikap
Az az "offense" sulytalan
több mint 7 éve
SZiasztok! Kelllemes meglepetesre ebredtem 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
A jovo heten a bills ellen eldol h bejutunk e a rajatszasba 😀A Peccet otthon már rutinból is veritek?
Adirotor
több mint 7 éve
A jovo heten a bills ellen eldol h bejutunk e a rajatszasba 😀
több mint 7 éve
Miami
964
Moore kellemes csalódás! Eddig jól alakulunk! Gyerünk Hajrá Hajrá
több mint 7 éve
Ugyanabbol a playbol xd
több mint 7 éve
Aiken megint 😀
több mint 7 éve
Egész jó ez a Moore "gyerek", nem vártam ilyen magabiztos game menedzsmentet és biztos kezet tőle, behúzzák szerintemKoszi a jinxet xd
Volford
több mint 7 éve
Na jó hogy beírtam...
több mint 7 éve
Egész jó ez a Moore "gyerek", nem vártam ilyen magabiztos game menedzsmentet és biztos kezet tőle, behúzzák szerintem
több mint 7 éve
ha majd ez a meccs is tud ilyet, akkor lehet őt kritizálni miattaHa másodosztályú, akkor megértemIktriad nélkül nem az igaziMás floridai csapatok meccsét elvből nem nézi. Pláne, hogy most van az NCAA női röplabda döntő.
mustaine
Kampman
mustaine
twitter.com/BrianMFloyd/status/810316647785500672
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Na ott a hosszu 😀
több mint 7 éve
Ha másodosztályú, akkor megértemIktriad nélkül nem az igaziMás floridai csapatok meccsét elvből nem nézi. Pláne, hogy most van az NCAA női röplabda döntő.
mustaine
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Iktriad nélkül nem az igaziMás floridai csapatok meccsét elvből nem nézi. Pláne, hogy most van az NCAA női röplabda döntő.
mustaine
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Én isA meccs számomra érdekes, az eredménykövetőről beszélek 😀Legérdektelenebb eredménykövető evöróóó
mustaine
bowl.one/forum/nfl-eredmenykovetes/cleveland-browns-baltimore-ravens-2015
Kampman
mustaine
több mint 7 éve
A meccs számomra érdekes, az eredménykövetőről beszélek 😀Legérdektelenebb eredménykövető evöróóó
mustaine
bowl.one/forum/nfl-eredmenykovetes/cleveland-browns-baltimore-ravens-2015
Kampman