New York Jets - New England Patriots
több mint 7 éve
Oaklandnek elég kemény a sorsolása @BUF,KC,SD,IND,DEN ebből szerintem kettőt el fognak bukni
több mint 7 éve
FunHun
1 476
jóéjt
több mint 7 éve
Cypress
3 228
A Tavalyi Pats Td-re menne 😕Pussy team, mi ebben a meglepő? (Jöhet a sav...a fanktól.)
southmiki
több mint 7 éve
9-2 ennyi a lényeg. A foci meg most kezdődik a Főnök szerint. Ebben az offense-ben sokkal több van mint ami mostanában nyújt, szerintem a D-ben nincs több. Igaz, ma csináltak két TO-t és 17 ponton tartották a másik csapatot, ez így rendben is lenne.
több mint 7 éve
az OAK is be fogja húzni, úgy néz ki😕
több mint 7 éve
-5.5-es hendit raktam...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kösz Mindenkinek a szurkolásért, nem számítottam ilyen szoros meccsre.
több mint 7 éve
A Tavalyi Pats Td-re menne 😕dehogy menne, mert a végén picksix és kikaptok 😀
southmiki
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
southmiki
646
A Tavalyi Pats Td-re menne 😕
több mint 7 éve
Wester, toam: készüljetek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra: Fitz a kezdő QB, ő jelenti a legnagyobb esélyt a győzelemre.WE WANT HACKY!!!
Beki
több mint 7 éve
De legalább tartottuk a td különbséget
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
A közönség Petty nevét skandálja.
több mint 7 éve
most írták ki, 2 min offenseben eddig nulla pontunk van az évben 😀over/under a drive hanyadik passzkísérletéből dob picket?2 a helyes megoldas, bar nem pick volt.
toam
Imitheking
ahhoz képest amit vártam, egész tűrhető meccs volt, gg Pats!
több mint 7 éve
Wester, toam: készüljetek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra: Fitz a kezdő QB, ő jelenti a legnagyobb esélyt a győzelemre.Mondjuk ha a győzelem a jó draft helyet jelenteni, akkor igaza van
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Wester, toam: készüljetek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra: Fitz a kezdő QB, ő jelenti a legnagyobb esélyt a győzelemre.
több mint 7 éve
southmiki
646
Csak Stephen ki ne hagyja 😊
több mint 7 éve
Imitheking
1 881
over/under a drive hanyadik passzkísérletéből dob picket?2 a helyes megoldas, bar nem pick volt.
toam
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Keményen fújják a hazai pályát, a td is meg ez is minimum necces h a jets felé billenjen, erre a 2pt conv-re is simán nyomtak volna egy standsetMindegyik sima ítélet volt, egyik sem kérdéses.
davemayer
több mint 7 éve
Long...
több mint 7 éve
Keményen fújják a hazai pályát, a td is meg ez is minimum necces h a jets felé billenjen, erre a 2pt conv-re is simán nyomtak volna egy standseta ladba el sem érte a vonalat, nyilvánvalóan nem volt meg. eh nem pickkel szopunk ki, de végülis mindegy
davemayer
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Fumble vége.
több mint 7 éve
Keményen fújják a hazai pályát, a td is meg ez is minimum necces h a jets felé billenjen, erre a 2pt conv-re is simán nyomtak volna egy standsetmajd most meglátjuk
davemayer
több mint 7 éve
nem pick, kis változatosság 😀 méltó lezárás