New York Jets - New England Patriots
több mint 7 éve
erre azért felszívjátok magatokMegérte játszatni Gronkot....nem is értettem miért játszik, ok hogy rivális vagyunk, de reménytelenül szarok 😀
ParadSEC
Wester
ráadásul sztem ők is messze vannak a jó csapattól jelenleg
több mint 7 éve
Imitheking
1 882
Jol mennek ma is a 2 meg 3 emberes rushok. Minden kurva passzuk jo volt belole.
több mint 7 éve
kivétel erősíti a szabályt 😀Nem úgy néz kiMegérte játszatni Gronkot....nem is értettem miért játszik, ok hogy rivális vagyunk, de reménytelenül szarok 😀
ParadSEC
Wester
zinedine5
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Pedig de. Csak mi egyelőre még szarabbak.Nem úgy néz kiMegérte játszatni Gronkot....nem is értettem miért játszik, ok hogy rivális vagyunk, de reménytelenül szarok 😀
ParadSEC
Wester
zinedine5
Do your job
több mint 7 éve
az a baj, hogy eddig eélg szar ez a meccs. Mi is, de úgy minden
több mint 7 éve
Nem úgy néz kiMegérte játszatni Gronkot....nem is értettem miért játszik, ok hogy rivális vagyunk, de reménytelenül szarok 😀
ParadSEC
Wester
több mint 7 éve
vagy kapja a szuritMegérte játszatni Gronkot....Csak dob egy sárgát. 😉
ParadSEC
Sinisa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Megérte játszatni Gronkot....nem is értettem miért játszik, ok hogy rivális vagyunk, de reménytelenül szarok 😀
ParadSEC
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Akkor se érnénk oda ah 15-en lennénk
több mint 7 éve
Butler-t egyelore égetik...Ez kurva szép játék volt.
Sinisa
Do your job
több mint 7 éve
Megérte játszatni Gronkot....Csak dob egy sárgát. 😉
ParadSEC
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Butler-t egyelore égetik...A csapatot égetik nem Butlert
Sinisa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
FunHun
1 482
Azta Fitz-Enunwa!!!
több mint 7 éve
Butler-t egyelore égetik...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Megérte játszatni Gronkot....
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
TE catch vazze
több mint 7 éve
bogjosi
1 491
Van vkinek egy normális streamje ami nem szaggat, meg nem Gizi feje ugrik be reklámként az ember képébe?wiz1.net/channel30
Beki
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
Gronkra nem fognak ilyetnre sárgát dobni..
több mint 7 éve
igen. most is ő 😊nem, Jones volt a 31-es aki most csinálta megint a hülyeségetki nem figyelt??? miénk lehetett volna a labda...JE-t láttam
NB2
vpi
3 támadás 0 eredmény...
NB2
több mint 7 éve
replacement refs ti vagytok azok?
több mint 7 éve
FunHun
1 482
Gronkon azért ez egy elmaradt DPI volt...
több mint 7 éve
kilátástalan d mellé becsatlakozik a O is.
több mint 7 éve
nem, Jones volt a 31-es aki most csinálta megint a hülyeségetki nem figyelt??? miénk lehetett volna a labda...JE-t láttam
NB2
vpi
3 támadás 0 eredmény...