New York Jets - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Értem az aggressziót de miért nem futnak, punt és kb a 10-esről jön Zach Wilson. Az hol nem éri meg?
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
XD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
jólvan hurts. lassan kipukkan a lufi 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
bsszmeg hogy lassú a stremem 😊
több mint 1 éve
Igen csak a Sec olyan mint az ementáli Tuának elég lesz egy másodperc eldobnia, így sok esélyük nem lesz odaérni. A O-nk meg nem arról híres idén, hogy 30 pontokat felrak. Na majd meglátjuk 😀azért az a DL kemény falat leszsima pisztolypárbaj...nektek, ha 30 pontot nem raktok fel akkor egyet se 😀értem én hogy már a Dolphins meccsre készültünk de nem ártott volna maival is foglalkozni egy kicsit...nem rinyálok 😛ja ti is előre fostok mint mi? 😀
dande2
Kúrfürst briareos
dande2
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
azért az a DL kemény falat leszsima pisztolypárbaj...nektek, ha 30 pontot nem raktok fel akkor egyet se 😀értem én hogy már a Dolphins meccsre készültünk de nem ártott volna maival is foglalkozni egy kicsit...nem rinyálok 😛ja ti is előre fostok mint mi? 😀
dande2
Kúrfürst briareos
dande2
több mint 1 éve
még egy nyomorék first down
több mint 1 éve
sima pisztolypárbaj...nektek, ha 30 pontot nem raktok fel akkor egyet se 😀értem én hogy már a Dolphins meccsre készültünk de nem ártott volna maival is foglalkozni egy kicsit...nem rinyálok 😛ja ti is előre fostok mint mi? 😀
dande2
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
értem én hogy már a Dolphins meccsre készültünk de nem ártott volna maival is foglalkozni egy kicsit...nem rinyálok 😛ja ti is előre fostok mint mi? 😀
dande2
több mint 1 éve
Na mondjuk az Eagles sec is csatlakozott a miénkhez sérülések terén
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
nekik nem jön semmi fumbli semmi felpattanó int súlytanok vagyunk mint a pehelypárna
több mint 1 éve
értem én hogy már a Dolphins meccsre készültünk de nem ártott volna maival is foglalkozni egy kicsit...nem rinyálok 😛
több mint 1 éve
ma minden szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
több mint 1 éve
Ez nem elkapás szvszsimán tartotta, ennél sokkal kevesebbet is megadtak már
Wester
több mint 1 éve
mozog még miután leér a könyöke
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ez nem elkapás szvszszerintem se
Wester
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!