New York Jets - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Ha Brown nem lenne
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
AJ te állat
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
vigyük most már végig egy TD ig. Az inté Hurtsé volt? pont lmaradtam róla...........😕Rácsaptak a kezére, odaért a nyomás jobbról
dande2
több mint 1 éve
vigyük most már végig egy TD ig. Az inté Hurtsé volt? pont lmaradtam róla...........😕Odaért J.Johnson és megütötte a kezét a dobás közben
dande2
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
vigyük most már végig egy TD ig. Az inté Hurtsé volt? pont lmaradtam róla...........😕
több mint 1 éve
Tdog
653
Nost mar johetne egy normalis egales drive
több mint 1 éve
vééééééégreeeeeee
több mint 1 éve
kb, pocsék ma a D is csak annak köszönhetjük hogy itt tartunk, hogy ZW ZW és magához képest még jó ismost már szerezzük meg vhogy azt a bogyót.......majd ha beviszi hall a célterületre , utána megkapjuk 😀
dande2
eaglesmcnabb
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
most már szerezzük meg vhogy azt a bogyót.......majd ha beviszi hall a célterületre , utána megkapjuk 😀
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
most már szerezzük meg vhogy azt a bogyót.......
több mint 1 éve
Gainwell bakker 😕
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
egyszer lenne már meg, hogy simán 30 pont felett hozunk egy meccset....de ettől ma is nagyon távol vagyunk...Nono, szenvedjetek csak
dande2
több mint 1 éve
Szokásos bs call ellenünk egy nagy játéknálMúlt héten ez a banda fújta a Cowboys @ 49ersen lilára a fejüket, most bár nem követtem teljes egészében a meccset, ez legalább a második "szívesen" zászló az Eagles javára. 😊
Wester
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
egyszer lenne már meg, hogy simán 30 pont felett hozunk egy meccset....de ettől ma is nagyon távol vagyunk...
több mint 1 éve
Szokásos bs call ellenünk egy nagy játéknál
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
még ez is összejön nekik 😕 😕 😕
több mint 1 éve
annyira tipikus..........
több mint 1 éve
😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
csak meccsben tartjuk őket
több mint 1 éve
hát így köszönöd meg Hurtsnek a mákos intet, köszi 😀