New York Jets - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Na végre egy sack, dagi Davis megette Wilsont.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
na végre
több mint 1 éve
csak HOF,ert csinálunk Wilsonból.............
több mint 1 éve
Na még egy CB mínusz....
több mint 1 éve
Reméljük a D éles tud maradni végig
több mint 1 éve
Futás nem nagyon megy szerintem.Értem, hogy papíron szét lehetne passzolni a Jets védelmet, de azért pár futást is lehetne hívni.Ma a futónak is csak passzolunk.😀
Greengo
Invincible
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Invincible
801
Értem, hogy papíron szét lehetne passzolni a Jets védelmet, de azért pár futást is lehetne hívni.Ma a futónak is csak passzolunk.😀
Greengo
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Azert ha osszejon a Frisco Eagles komoly PO meccs lehetnemár az alapszakaszban találkozunk
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Azert ha osszejon a Frisco Eagles komoly PO meccs lehetne
több mint 1 éve
Lepattanód TD 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Red Zone parádé továbbra is tart.
több mint 1 éve
Azért látszik hogy 4 és 5. számú CB-k nem igazán fogják meg AJ. Brownt
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
na jó néha javítják is 😀
több mint 1 éve
Rontják itt az elkapók Hurts statjait 😀
több mint 1 éve
ugorj AJ..............
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Oh AJ de balfasz vagy, ha nem lassítasz le akkor sima TD
több mint 1 éve
Visszaszereztük 😛
több mint 1 éve
ezeket a kibújásokat már megakadályozhatnánk, lehetne már vagy 3 sack...
több mint 1 éve
úúú wilson, ha valakit nem szeretnék hogy rám ugorjon az Davis 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Értem, hogy papíron szét lehetne passzolni a Jets védelmet, de azért pár futást is lehetne hívni.megakarjuk mutatni, hogy Hurts passzoln is tud vagy megpróbálunk valami MVP racet generálni neki, de egyrészt már nincs szüksége rá, hogy passzban bizonyítson az MVP racet meg lekéste kb az első hét után 😛
Greengo
több mint 1 éve
Értem, hogy papíron szét lehetne passzolni a Jets védelmet, de azért pár futást is lehetne hívni.Főleg hogy futás ellen idén szarok vagyunk
Greengo
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
na gyorsan szerezzük vissza a bogyót
több mint 1 éve
Értem, hogy papíron szét lehetne passzolni a Jets védelmet, de azért pár futást is lehetne hívni.
E-A-G-L-E-S EAGLES !