NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
Browns megint kurva jót húzott(not so) bold prediction: már idén sem lesznek közröhej tárgya
ervinator
több mint 7 éve
fááák 😕
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
braxa88
12 534
browns 6-t vitt mán, mind lehet 1.napos kezdő. mostani Wilson is
több mint 7 éve
Howard Wilson, ez is jó.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
ervinator
1 694
Browns megint kurva jót húzott
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
ügyeskedünk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Cohen-nél a szarkazmust félreértették páran, hoztak egy futót, aki legrosszabb esetben is 2. számú lesz, úgy, hogy van vagy 3 futójuk already, aki elkaristol.
több mint 7 éve
A niners mit adott a coltsnak a 4/15-ért? Lemaradtam róla és most nem találom....colts get 141 and 161
peterk2005
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Tomcsik
8 004
Köszi, szóval eltilják...Nem...Csak lehet lecsukják... Na meg amúgy is a GM-ék rajonganak a nőverő balhés játékosokért...
nagir
több mint 7 éve
Na most sikerült nekem is újat mondani 😀
több mint 7 éve
jets sapka 😀Durván döbbent csend volt a pick után 😀
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
jets sapka 😀lehet feltétele volt a trade-nek 😀
Löfli
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
jets sapka 😀
több mint 7 éve
ő jobb LB lesz, mint a Lions első körös pickjeKhm.
baggio
Kell az LB de van bajunk még bőven.
több mint 7 éve
Köszi, szóval eltilják...sztem nem tudják, ha azelőtt követett el vmit, hogy az NFLben játszana
nagir
több mint 7 éve
Köszi, szóval eltilják...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
A niners mit adott a coltsnak a 4/15-ért? Lemaradtam róla és most nem találom....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
MarioAna
1 997
Caleb Barntley DT sérült?nem, csak lusta és mellé egy asszonyverő ügye is előjött draft előtt, azért csúszik.
nagir
Burrow > Luck valaha is
több mint 7 éve
Caleb Barntley DT sérült?rendőrségi ugye lett
nagir