NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
Bears vmi noname futó XDKi noname futó? Tarik Cohen? 6 000 yardot futott collegeban 😀
Go Vikings!
több mint 7 éve
Vártam WR-t de mondjuk az 5. körben Malone tetszett volna
több mint 7 éve
Én is Kinget vittem volna...de biztos volt okuk máshogy dönteni. King már csúszik egy ideje valamiért...Empty, te Rayshawn Jenkins helyett mást vittél volna? ...safetyt plVoltak sokkal jobb value-k:
Chargers LT
Desmond King (hamár safety), Carlos Watkins, Carroll Phillips, Caleb Brantley pl.
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Fasza, draftoltunk negyedik körben egy játékost, aki már az egyetemen se volt kezdő 😀nem is kell kezdő WR :d
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Bears vmi noname futó XD
több mint 7 éve
Cohen!!!
több mint 7 éve
Fasza, draftoltunk negyedik körben egy játékost, aki már az egyetemen se volt kezdő 😀
több mint 7 éve
Empty, te Rayshawn Jenkins helyett mást vittél volna? ...safetyt plVoltak sokkal jobb value-k:
Chargers LT
Desmond King (hamár safety), Carlos Watkins, Carroll Phillips, Caleb Brantley pl.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Na most már unom a Phily indulókat 😊jön majd vmi dallasi troll megint, mindjárt jobb hangulat lesz 😊
Tomcsik
több mint 7 éve
kicsit túlkapta az öreg :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
ez kurvára ciki...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
ricsiii83
1 339
4.5.6 7. köröket már csak ezek miatt az idióták miatt is érdemes nézni mint pl ez az eagles trio 😀
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
"Eszemfaszom megáll, azt hittem ma már semmi sem tud meglepni. Picsába."
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
MarioAna
1 997
hát ez szépen lassan lesüllyedt egy átlagos kocsmabuli szintjére 😀.
Burrow > Luck valaha is