NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
hoppá mekkora playát húztunk! :dkicsit, nagyon kicsit 😀
eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Pumphrey egy C kategóriás Tarik Cohen 😕 Ezért nem kellett volna felcserélnimajd GMben jól kiszopat :d
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Na jöhet!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
hovie takaroggyJöhet mackaz RB meglett 😊
Janek
baggio
több mint 7 éve
hoppá mekkora playát húztunk! :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Bequette után se adja fel a Pats az Arkansas DE-k draftolásátTrey Flowers say hello to you sir
baggio
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
bár nem engem kérdeztél, de simán fasza pick. Jó játékos leszHali van valakinél stream? 😊Biegel pick-ről mi a véleményed? szerintem bőven lett volna jobb opció is.
alatriste
Pep71
több mint 7 éve
Pumphrey egy C kategóriás Tarik Cohen 😕 Ezért nem kellett volna felcserélni
több mint 7 éve
Bequette után se adja fel a Pats az Arkansas DE-k draftolásátTrey Flowers eddig bejött, nyerő szériában meg nem szabad kiszállni 😊
baggio
több mint 7 éve
Jöhet mackaz RB meglett 😊
Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Most jöttem csak, nem is tudtam ki volt a pick.Hali van valakinél stream? 😊Biegel pick-ről mi a véleményed? szerintem bőven lett volna jobb opció is.
alatriste
Pep71
Hát posztra jön, mert kell a deep az olb-be és fehér. Jó pick, bár nem tudom kik voltak még benn...
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 822
Még egy safety a snooker VB tiszteletére 😋Hali van valakinél stream? 😊Biegel pick-ről mi a véleményed? szerintem bőven lett volna jobb opció is.
alatriste
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Mustaine? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Pumphrey tökéletes kiegészítője lesz Sprolesnak 😀
több mint 7 éve
Na van egy Pumped Gabónk is szuper....... 😊
több mint 7 éve
Bequette után se adja fel a Pats az Arkansas DE-k draftolását
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
fasza playaHali van valakinél stream? 😊Biegel pick-ről mi a véleményed? szerintem bőven lett volna jobb opció is.
alatriste
Pep71
több mint 7 éve
Pep71
2 538
Hali van valakinél stream? 😊Biegel pick-ről mi a véleményed? szerintem bőven lett volna jobb opció is.
alatriste
több mint 7 éve
Hali van valakinél stream? 😊www.youtube.com/watch?v=YtYJuW2f1CY
alatriste
---
több mint 7 éve
ricsiii83
1 339
Hali van valakinél stream? 😊www.nfl.com/now?icampaign=nflnow-hp_traffic_driver
alatriste