NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
Gallman miben más mint Paul Perkins?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Gallman király pick.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Gallman fasza a Giantsnek.
több mint 7 éve
akkor már értem Maccagnan mit csinál 😀így van, én ha GM lennék az összes korai körös pickemért felvásárolnám a teljes hatodik és hetedik kört, és a nagy számok törvénye alapján húznék évente minimum két future hall of famertTudtam. Antonio Brown is 6. körös volt. Tehát aki 6. kör előtt draftol liga top 3 qb-t vagy wr-t, az mind balf.sz és reachel. 😊tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Jan
baggio
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Egy jó Jake Butt-nak örülnékideje lenne, mert vele egyenlítene a Michigan a Bama ellen draft pickek számában (9 és 10 jelenleg)
Wester
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
így van, én ha GM lennék az összes korai körös pickemért felvásárolnám a teljes hatodik és hetedik kört, és a nagy számok törvénye alapján húznék évente minimum két future hall of famertTudtam. Antonio Brown is 6. körös volt. Tehát aki 6. kör előtt draftol liga top 3 qb-t vagy wr-t, az mind balf.sz és reachel. 😊tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Jan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Szerintem mi azt hittünk, hogy Shazier-t újra kihúzhatjuk, azért böktünk Dobbs-ra.
több mint 7 éve
ozibozi
16 966
akkor Blount se jön majd
több mint 7 éve
Jetsnek ajánlanám: Noble Nwachukwu, DEEluemunor most az afrika BPA 😀
Fast Willie
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
jó helyre ment banner, instant kezdő
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Tudtam. Antonio Brown is 6. körös volt. Tehát aki 6. kör előtt draftol liga top 3 qb-t vagy wr-t, az mind balf.sz és reachel. 😊tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
több mint 7 éve
Na jó azt azért nem, de mi is találhatnánk egyszer ekkora kincset a hatodikban. (akár más poszton is)😀már le is cserélnéd Wentz-t? 8)Ez tartja bennem a lelket...Hátha mi is kincset találunk majd.aztán , de jó lesz visszaemlékezni, hogy igen ezt is élőben láttam. 😀tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Greengo
baggio
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
twitter.com/MattBrownCFB/status/858376151290478596
---
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Jetsnek ajánlanám: Noble Nwachukwu, DE
több mint 7 éve
taylor vagy brantley?Kurvára nem értem mit ugrálunk, Neal és Allen a két kezdő, kispadra van Kemal, meg tudtommal most King is éppen safety.Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Nem ismerem a tagot,ha már lesz battle a posztért már megérte.
Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.
empty taxi
Hozunk vajon safetyt,így hogy Poole-ból safetyt akarnak csinálni?
Kenny
Én előbb hoznék DT-t, mint safetyt.
empty taxi
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 822
Csak ne vigyétek túlzásba, mint Lacy-nél 😀A Seahawks így szerzett egy nose tackle-t.
Wester
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
DL-ért jött a KC...Ezt a comp picket senki nem akarta, mindenki továbbadta
Tomcsik
több mint 7 éve
Kurvára nem értem mit ugrálunk, Neal és Allen a két kezdő, kispadra van Kemal, meg tudtommal most King is éppen safety.Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Nem ismerem a tagot,ha már lesz battle a posztért már megérte.
Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.
empty taxi
Hozunk vajon safetyt,így hogy Poole-ból safetyt akarnak csinálni?
Kenny
Én előbb hoznék DT-t, mint safetyt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
már le is cserélnéd Wentz-t? 8)Ez tartja bennem a lelket...Hátha mi is kincset találunk majd.aztán , de jó lesz visszaemlékezni, hogy igen ezt is élőben láttam. 😀tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Greengo
---
több mint 7 éve
Not gonna lie, I was hoping #Jets would take Dobbs but really that's just because I wanted to talk to him about aerospace engineering
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Mér, Banner akkora, mint egy gorilla 😊bazz, a colts draftolt egy gorillát 😀😀bioszból egyes 😛
Löfli
braxa88
több mint 7 éve
Glasgow itt szolid depth, ha Billings nem épül fel akkor meg is van a 4. DL emberünk 😊Na őt én nagyon komálom, jó pick.
MarioAna
Liverpool Fc fan