NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 7 éve
MarioAna
1 997
A Colts orángutánja amúgy sorozatban húz jókat, szerintem az első 3 körben is benne volt a keze!
Burrow > Luck valaha is
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Stez majomnak öltözve átvettea Colts GM pozícióját 😊😊😊
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
kíváncsi vagyok hányszor fogja felköhögni a labdát
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Nem is Ballard húzz, hanem a majom....
több mint 7 éve
na mondtam én, hogy kimegy Mack még a negyedik körben, király!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Komolyan az volt a Jets szurkoló telefonján kiírva , hogy J-E-T-E ? 😀 Komoly gondok lehetnek az oktatásban arrafelé. 😀Szerintem a tegnapi Richardson esetből lett mára mém.
Greengo
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Ettől az űrhajós csajtól meg már várom a fejjel lefelé bejelentkezést. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Willie Parker
15 346
Colbert meg úgy draftol, hogy megnézte az nfl com-on, h. milyen needeket írtak, aztán sorrendben arra húz. Ennek alapján 5. körben tE jön 😊Minek 😀Big Maccnel iden lekapcsoltak a villanyt az tuti.
Wester
Beki
több mint 7 éve
Clemson Texans, sixo végleg kitért a hitéből 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Komolyan az volt a Jets szurkoló telefonján kiírva , hogy J-E-T-E ? 😀 Komoly gondok lehetnek az oktatásban arrafelé. 😀szerintem Richardson miatt 😀
Greengo
www.sbnation.com/2017/4/28/15481758/tony-richardson-jets-pick-j-e-t-e-nfl-draft-2017
több mint 7 éve
az hagyján tegnap T-Rich igy mondta be a picket 😀Komolyan az volt a Jets szurkoló telefonján kiírva , hogy J-E-T-E ? 😀 Komoly gondok lehetnek az oktatásban arrafelé. 😀én is röhögök azóta 😀
Greengo
Drip
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Coltsnál a nő kacsahangja és az orángután bevágás epic volt...Biztos, hogy az az orángután volt? Szerintem őt draftoltuk.
Fast Willie
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Komolyan az volt a Jets szurkoló telefonján kiírva , hogy J-E-T-E ? 😀 Komoly gondok lehetnek az oktatásban arrafelé. 😀én is röhögök azóta 😀
Greengo
több mint 7 éve
Komolyan az volt a Jets szurkoló telefonján kiírva , hogy J-E-T-E ? 😀 Komoly gondok lehetnek az oktatásban arrafelé. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
ezzel nem tudok vitatkozni 😀Minek 😀Meki is látta a tegnapi reakciódat, gondolta, hátha neki jobban örülsz 😊
Wester
toam
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Minek 😀Big Maccnel iden lekapcsoltak a villanyt az tuti.
Wester
több mint 7 éve
Minek 😀Meki is látta a tegnapi reakciódat, gondolta, hátha neki jobban örülsz 😊
Wester
több mint 7 éve
A sok WR pick arra utal, hogy Decker-nek megköszönjük majd a szolgálatait
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Gallman. Hogy is kell mondani? Instant impact?
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
telített posztokat még jobban telíti 😀 Dekker cut lesz ebből?akkor már értem Maccagnan mit csinál 😀így van, én ha GM lennék az összes korai körös pickemért felvásárolnám a teljes hatodik és hetedik kört, és a nagy számok törvénye alapján húznék évente minimum két future hall of famertTudtam. Antonio Brown is 6. körös volt. Tehát aki 6. kör előtt draftol liga top 3 qb-t vagy wr-t, az mind balf.sz és reachel. 😊tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Jan
baggio
Wester
több mint 7 éve
ozibozi
16 966
Gallman miben más mint Paul Perkins?lehet ő fal nélkül is tud futni 😊
empty taxi